Prima artikelen en service

Ik kom hier graag voor de natuurlijke zeepjes, die heerlijk geuren. Soms ook voor kruiden die ik nodig heb, ze hebben bijna alles. Het is snel verzonden en in huis.

Altijd goed

Fijne webshop en altijd snel en verzorgd geleverd.

Super snel!

Snel en compleet geleverd!

Krijgt wat je verwacht

Snel en goede service

Snelle bezorging en een probleem met de bezorging wordt meteen en klantvriendelijk opgelost.

Olijfolie

de beste biologische olijfolie

I looove this store

Bought here so many times and it's all been fabulous, delivery times, handling, and the variety of items I cannot get anywhere else.

Ondanks slechte levering van dhl zorgde de eigenaar voor snelle oplossing

Goede afhandeling, en aardige verkoper die zijn woorden meteen nakomt, top bedrijf! Blijf bestellen!

Aanrader

Uitgebreide keus, fijne producten en prima prijs-kwaliteitverhouding. Levering was snel. Aanrader.

Geweldige pan om in te stoven

Geweldige tajine om mee te koken

Goed en snel ontvangen

Goed en snel ontvangen

Fijne site, makkelijk te bestellen, veel keuze, snelle levering!

Fijne site, lekker overzichtelijk en makkelijk te bestellen! Snelle levering

goed product cf afspraak geleverd

geen verdere opmerkingen

Super fijn

Snelle bezorging, goed geholpen

Echt een geweldige service!!

Heb al meerdere keren besteld bij marocstore en altijd super tevreden over hun service! Ook als er iets kapot is gegaan bij een levering, dan krijg je een nieuw artikel toegestuurd! Echt zeer klantvriendelijk!!!

Heb mijn artikelen goed ontvangen. Top!

5 sterren

5 sterren

Kapotte schaal

Schaal kapot in de doos. Niet goed verpakt

Netjes en snel

Goed verpakt en snel verzonden.

Heel tevreden

Online besteld en product kwam overeen met afbeelding op website en voldoet aan alles wat er genoemd wordt

Glaasjes en pan besteld. Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Helaas kwam de opdruk van 1 glaasje er al direct vanaf. Bij de andere glaasjes bleef dit wel goed zitten.

geweldig

snel geleverd . goed geleverd

Snelle levering. Mooie schalen.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn tajine. Een mooi exemplaar,. Snelle en correcte levering. Moet hem nog gaan gebruiken, ben heel benieuwd hoe het werkt.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL