Produkt werd de volgende dag al geleverd en was ook goed en gedegen ingepakt !

Perfecte levering en prijzen

Snel geleverd. Pakketje was van goede kwaliteit.

Snel verzonden en mooie kwaliteit Tajine! Blij mee.

Goed!

Snelle levering en heerlijke zeep

Goed!

De producten die ik wil zijn altijd beschikbaar. Ik krijg na aankoop netjes gelijk een mail en verzendig gaat ook snel en netjes. Ik ben zeker tevreden!

Service

Service

Mooi servies

Helaas was levering 2 dagen later dan verwacht. 1 schaaltje kapot, maar verder heel mooi en voor de prijs prima.

1 dag vantevoren 4 bid tapijten besteld, de volgende dag al binnen. Uitstekend!

Mijn ervaring wss heel slecht

Als het kon gaf ik geen sterren. Tagine na 1x gebruik stuk gegaan 50€ in de vuilbak. En terug betalen doen ze niet hoor. Heb alles gedaan wat op de gebruiksaanwijziging stond. Tajine boek was vol met haram zakens ook.

Gewoon goed!

Mooie spullen snelle levering

Goed Service en uitstekend prijs kwaliteitverhouding

We hebben een couscous pan en een gebedskleedje besteld. Ze zijn van goedekwaliteit. De bezorging is erg snel. De prijs is zeker beter dan de andere en grotere online winkel. Bedankt. We gaan zeker nog terug komen.

Mooie poef, snelle levering

Zeer tevreden. Keuze voor witte poef met vulling. Poef is goed gevuld en past mooi bij het interieur.

Tevreden

Ben over het algemeen tevreden. Pakket is goed aangekomen. Hoefde niet lang te wachten.

Snelle levering mooi product

De site kan iets beter, via zoeken kwam ik er niet, dus al scrollende gevonden. Mooie spullen zijn het!

Volgende dag geleverd!

Snelle verzending. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Helemaal tevreden!

Fantastisch! Topproducten. Snelle levering

Wat een mooie producten! Zeker in de aanbieding leuke aantrekkelijke prijzen. Duidelijke site. Snel in de communicatie. Levering snel en erg goed verpakt!! Top!!

Alles naar wens!!

Wat er staat beschreven krijg je ook geleverd. We hebben ondertussen al wel wat besteld op deze website, en zijn altijd tevreden. Tevreden over de kwaliteit van de producten als ook tevreden over de snelle levering!

Uitstekend!

Uitstekend!

Perfect!

Snelle levering, goede service en top producten

Mijn kapjes stretch Katoen zitten goed op mijn hoofd. Ze voelen lekker zacht aan mooi kleuren.

Marocstore jullie hebben goede producten, goede service en snelle levering.

Niks om op aan te merken shokran voor de service

Goeie service

Alles op tijd geleverd

Ik heb een pan gekocht en een jurk voor het bidden. Ik had verwacht dat het even zou duren voordat het binnenkomt. Maar zoals op de site staat. De ene dag besteld, volgende dan in huis. Ik kon gelijk aan mijn msemen beginnen..

Keurig verpakt

De tajine was keurig verpakt, nu lekker genieten van de mooie recepten!!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL