Snelle levering en goed verpakt! Waarvoor dank

Gewoon zoals het moet

Niks op aan te merken.

Snelle levering en keurig verpakt

Zie boven

Heel goed. Compleet

Snelle levering! Producten in perfecte staat geleverd.

Super winkel met super service

Mooie diverse produkten die kwalitatief goed zijn. Snelle levering! En, goed verpakt!!!

Supersnel en kwalitief goede levering van gewenst product.

Mijn bestelling via de website van Marocstore was vrij eenvoudig en helder. De levering was ook zeer adequaat en goed verzorgd.

Tevreden

Snel bezorgt , producten met kwaliteit!

De volgende dag was mijn bestelling al binnen

Heel snel geleverd

Ik vind het een heel fijne site om te bestellen. Vlot en netjes verpakt. Sommige producten kunnen misschien kleiner verpakt worden zodat ze gewoon door de brievenbus passen...

Mooie kwalitatieve spullen. Goede en snelle service. Erg tevreden!

Zal zeker weer gauw bestellen bij de webshop!

Uitstekende service en snelle levering

Snelle verzending.

De bestelling verliep probleemloos.

Geweldige pan

Goed om msemen en broodjes te bakken

Excellent

Marocstore has quality and useful items which are reasonably priced. I like their assortiment and wide range of products.

Snelle levering,pan is zoals beschreven en op de foto. Mn eerste couscous al mee gemaakt, helemaal top!

Bestelling was niet compleet, daarna gemaild en gelijk binnen een dag een excuses en de rest verstuurd.

Gewoon zoals het hoort

Goed verpakt, op tijd bezorgd, goede kwaliteit.

Mooi en snel gelecerd

Mooie producten, goede informatie op site en ook gezien kwetsbaarheid materiaal zeer zorgvuldig verpakt

Aanrader

Mooi assortiment en erg klantvriendelijk. PostNL had mijn bestelde schaal kapot geleverd en na een mailtje gestuurd te hebben naar Marocstore, ontving ik binnen een dag een antwoord dat er een nieuwe schaal kosteloos werd opgestuurd. Super blij mee en tis een mooie schaal.

Snel en mooi!

Ik heb een tajine besteld. Volgens mij een goede kwaliteit en hij was snel geleverd. Heel blij mee!

Top producten! Snelle service

De producten zijn van goede kwaliteit en de levering is erg snel! Barak allahoe feek, moge allah jullie barakah schenken!

Uitstekend service!!

Massallah, super kwaliteit en een top service!

Gewoonlijk zoals verwacht.

Shopping, betaling, verzending en communicatie verliep allemaal zoals het hoort.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL