Bijna alles goed

Snel geleverd, goed verpakt, producten goede kwaliteit. Helaas geen track & tracé ontvangen.

Super top!

Super mooie spullen en snel binnen.

Snelle levering , goed verpakt , prachtig artikel !

Alles vlot verlopen , doos was wel iets beschadigd maar artikel prima . (beschadiging misschien door transport ) groetjes.....

mooi product voor een goede prijs

goede prijs en snel verstuurd

Snel geleverd, goed kwaliteit en zeer goed verpakt!

Marocstore biedt hele goede service, zowel in product, levering en klantenservice.

Helemaal Top!!

Maroc store heeft een gevarieerd assortiment en betaalbaar met (H)eerlijke traditionele producten. Ik hou er van! :)

Alleen perfectie

Altijd tot uw dienst en supersnelle levering.

Alles naar wens!

Snelle levering , zorgvuldig verpakt ! Geven ook redelijk snel antwoord op vragen , fijne ervaring

Snel en correct

Voor de eerste keer wat besteld en alles volgende dag netjes en correct ontvangen.

Ze leveren snel, alles is netjes verpakt. Goede service!

Zeer snelle en goede levering

Produckten zijn top.

Prima!!

Ik vind het altijd eng om op een voor mij vreemde site iets te bestellen, maar dit ging echt heel gemakkelijk en snel ook!!! Ik ben super tevreden.

producten zoals op website

Theepot en glas precies zoals op de website getoond. Zeer goed verpakt tegen breken en snel verzonden.

Wat n mooie pan en snel geleverd! Helemaal blij mee.

Heel prettig.. Artikel besteld en de volgende dag al in huis. A.Talhaoui

De verzending was wat lang dan werd beloofd maar alles was verder prima, alleen de kleuren op de site mbt hoofdoeken kloppen niet altijd ze wijken af en zijn soms echt veeel donkerder of veel lichten of een andere teint.

Super fijne

Je kan er letterlijk bijna alles in klaarmaken

Prachtig!

Hele mooie kwaliteit, blij met de snelle levering en prachtige schaal en onderzetters. Laat de lente maar komen ;-)

Super goede en snelle service!

Familie theeset gekocht als cadeau, het werd gelijk de volgende werkdag geleverd. De kwaliteit van de producten is echt goed!! Tot zo ver een goede ervaring, en wij gaan hier zeker nog eens bestellen!

Kwaliteit Prijs Uitstekend

Supersnelle verzending!

Helemaal top precies zoals gehoopt

Ontzettend blij!

Wij hebben gebedskleedjes voor onze kinderen besteld en we zijn er enorm blij mee. Mooie kleuren en kwaliteit is heel goed fijne kleedjes om op te bidden.

Fijne service

Ook goed telefonisch geholpen en geadviseerd, snelle service

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL