Fan van Agerul gota gota. Netjes verpakt en heel snel ontvangen! Goede service.

Hrle goede service

Ze hebben hele mooie spullen, en hebben ze het niet meer op voorraad , krikg je netjes een mail dat het artikel niet meer op voorraad is, top service. Mag graag ff op de site kijken wat ze zoal hebben, zo ook al hele mooie theeglazen gescoord, ze hebben echt veel leuke dingen.

Ik heb vanavond besteld en morgen in huis Heel mooi en netjes ingepakt.

Zeer snel verzonden, goede service.

Producten de volgende dag al in huis. Toen er een beschadigd product bijzat kreeg ik de volgende dag een nieuwe. Bedankt voor de goede service.

Snel geleverd en scherpe prijzen

Excellente

Alles netjes en op tijd bezorgd, alleen vind ik het jammer dat de prijzen op de website exclusief BTW worden vermeld en dat je pas bij het afrekenen erachter komt dat de prijs hoger uit valt.

Goede service ,snel geleverd ,ik ben blij.

Goede service en snelle levering

Super goed

Alles goed

Van bestelling tot levering tot product

Zeer snelle zorgvuldige verzending. Goed verpakt.

Producten zijn precies zoals je ze ziet op de site. Goede kwaliteit. Klantenservice is echt top.

Fijne site

Makkelijk kiezen, zeer snelle en correcte levering.

Prima service.

Super snelle service!

Zondag Irish coffee glazen besteld, dinsdag al in huis. En dat net voor de kerstdagen. Ben erg blij mee!

Toppie

Snel en duidelijk

Rfb4tg3rf3rf

Heel erg te vreden!! Danku wel voor de gift !❤️❤️❤️❤️

AANRADER!!❤️

Prima service, snel verzonden.

Mooie producten, netjes alles verstuurd.

Kapotte vaas gekregen geen reactie

Titel

Vlotte levering

Goed en snel

Mooie spullen en verstand van zaken

Goed telefonisch bereikbaar, en mooie producten.

Prima spul

Het enige negatieve was dat ik geen berichtje kreeg dat het pakket al verstuurd was. Verder alles in orde.

Heel snel geleverd (België)

Mijn bestelling werd heel snel en correct geleverd in België, waarvoor grote dank! 1 puntje ter verbetering: de goederen hadden een klein geurtje, niet dramatisch maar heb ze toch een dagje moeten luchten.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL