Al jaren bekend met deze winkel, goed, snel en betrouwbaar. Leuke shop, zoals beautyproducten en heerlijke kruiden enz. Top.

Alles liep zeer vlot En hetgeen we besteld hebben is zoals op de foto’s

Snel geleverd en goede service

Prachtige tajine, goed verpakt en snel verstuurd

Top !

Snelle levering en goed verpakt. Bestek is stevig en zit in een mooie opbergkoffer. Uit voorzorg gaat dit niet in de vaatwasser, kwestie van de gouden kleur langer te behouden. Mooi !!!

Heel tevreden , vlot online bestellen en snel mijn pakje geleverd , prima

Mooi zoals je het ziet op internet

Als je iets koopt op internet is dat altijd een risico. Krijg je wat je ziet? Ja dus, heel mooi en heel goed verpakt voor onderweg.

Mooie schaal, goed verpakt zodat het duidelijk is dat het pakket breekbaar is. Snel geleverd. De schaal is een kado, ik gok dat ze er heel blij mee zal zijn.

Heel leuke spullen, goede kwaliteit

ik heb mooie glazen zeeppompjes en grote dubbelwandige theeglazen besteld. Blij mee! De spullen zijn goed, en beschermd tegen breken, verpakt. Het was er supersnel.

Mooie spullen, snel verstuurd en goed verpakt

Heel leuke glazen zeeppompjes en grote dubbelwandige theeglazen besteld. Goede kwaliteit. De spullen waren goed, en beschermd tegen breken, verpakt en het was er supersnel. Aanrader!

Ik krijg mijn bestelling in korte tijd binnen. beste kwaliteit .

Super mooi servies en snel en in perfecte staat geleverd

Je ziet dat het handgemaakt is Helaas na 1x gebruik is er wel verkleuring op het witte glazuur

Top !

Snelle levering. Bestek voelt stevig aan en wordt geleverd in mooie koffer. Uit veiligheid wordt dit handwas en geen vaatwasmachine, kwestie van de gouden kleur te behouden. Mooi, feestelijk bestek. Ik ben zeer tevreden!

Goede ervaring

Mooie spullen, op tijd geleverd.

Bestellen ging makkelijk. Levering de dag erop. Prima.

Bestellen ging makkelijk. Levering de dag erop. Prima.

Supersnel bezorgd en goed verpakt

Mijn pakket werd supersnel geleverd en was ook zeer goed verpakt in een stevige doos. De tahine ziet er mooi uit en de prijs valt deze zeer mee. Ik ben zeer tevreden en zal hier vaker bestellen en Marocstore adviseren aan familie, vrienden en kennissen.

Supersnel bezorgd en goed verpakt

Mooie spullen, snel bezorgd,

Mooie spullen, snel bezorgd,

Snel en goed ingepakt verstuurd

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL