Leuke spullen , zeer betaalbaar Goede service

Top !

Snelle levering en goed verpakt. Bestek zit in mooie koffer en is stevig. Uit zekerheid wel met de hand afgewassen en niet in de vaatwasmachine om zo de kleur te behouden. Geeft extra sfeer bij etentjes ! Zeer tevreden !

Prettige site zeer overzichtelijk

Zeer goed! Snelle verzending!

Goedkoop en ruikt precies als duur merk. Snelle verzending, binnen 1 dag binnen!

Goed product snelle levering

Donderdag bestelt.zaterdag in huis Prijs, kwaliteit,prima

Goed product snelle levering

Donderdag bestelt.zaterdag in huis Prijs, kwaliteit,prima

Top !

Snelle levering, goed verpakt. Bestek wordt geleverd in mooie koffer en is van goede kwaliteit. Ik heb dit uit voorzorg met de hand afgewassen en niet in de vaatwasmachine, kwestie van de gouden kleur te behouden. Geeft een feestelijk tintje aan tafel, ik ben zeer tevreden!

Supersnelle levering, helemaal top!

Mijn bestelling werd meteen de volgende dag (een zaterdag) geleverd, dus hartstikke mooi. Let wel: je krijgt na het plaatsen van je bestelling geen bestelbevestiging per e-mail en dat is tegenwoordig een beetje ongewend. Maar goed, je krijgt wel een bestelnummer in beeld dat je kunt noteren. Verzendbevestiging krijg je ook gewoon. Ik ga in de toekomst zeker weer bestellen hier.

Supersnelle levering, helemaal top!

Snel en goed

Snelle en correcte levering!

De poef is en mooier en beter gevuld dan het exemplaar besteld bij Rozenkelim, niet te vergelijken!

Snelle en correcte levering!

Snel, mooi!

Mooie website

Dure verzendkosten

ik zou graag hier terug willen bestellen maar ik vind dat er te veel aan verzendkosten wordt gevraagd. Soms zijn de artikelen doez fragiel zijn goed ingepakt en soms gewoon in een doos zonder bescherming.

Snelle levering, mooie producten

Mooie producten, snelle levering!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL