prettig

Snelle service en goedkoop

tevreden

Product xosls beschreven

Prima product!

Snelle levering van mijn favoriete amber blokjes

Snelle levering van mijn favoriete amber blokjes in een mooi blikje en met 50% korting deze keer.

Bestelling netjes verzorgd

Netjes verpakt.

Top service en snelle levering

Goeie kwaliteit. Snelle levering goeie verpakking

Heel erg goed

Zeer goede prijs, snelle(gratis) levering.

Niet goed

Verkeerde spullen gekregen dan wat ik heb besteld.ook iets terug gestuurd maar geld niet gekregen

SUPERSNELLE LEVERING EN GOEDE KWALITEIT

Alles wat ik bestelde kwam gelijk de volgende dag in huis geleverd. Ik ben tevreden met het gebedskleed en de sleutelhangers !

Goeie producten

Fijne producten en geuren

helemaal blij mee!

geweldige producten, snelle service. dankjewel!

Uitstekenden dienstverlening

Snelle levering, goede producten, goede service door klantendienst

Heel fijne producten in alle categorieën

Geweldige site

Bestelde producten waren als beschreven was mijn 1ste bestelling maar zeker niet de laatste :)

Komen hun beloften na. Snelle service.

Zeer goede ervaring

Zoals altijd netjes ingepakt en snele verzending.

goede spullen

snel geleverd, alles naar verwachting

Prima website, snelle levering en normale prijzen.

De bestelling wordt snel en zeer goed ingepakt verstuurd. De diverse Musk rollers ruiken echt heel erg lekker en zijn makkelijk mee te nemen in (toilet-)tas. Ook de amberblokjes verspreiden een lekkere geur.

Mooie potjes

Mooie asbakken alleen wat tegenviel was dat er 1 wel handgemaakt was en de ander in China. En dat was duidelijk te zien. De tekening zit er slecht op waardoor je ziet dat het machinaal is gemaakt.

Super snel en goeie kwaliteit. Precies zo als ik de foto. Ik ben echt tevreden.

Supersnelle levering

Leuke producten.

De artikelen die ik tot nu toe heb mogen ontvangen zijn altijd ingepakt met voldoende bescherming waardoor ze in goede staat aankomen.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL