Goede en snelle service

Heb al meerdere producten besteld. Ik ben tot nu toe altijd correct geholpen. Het product wordt altijd een dag later verstuurd. Dat is prettig. De producten zijn mooi en betaalbaar.

Niet het gewenste artikel ontvangen

Had een hapjes bord besteld en het dat artikel heb ik niet ontvangen maar een andere. Gebeld en jullie zouden mij het bestelde artikel opsturen. Nog niet ontvangen wacht even af.

Eerst maal besteld bij deze webshop maar zeer tevreden

Goede kwaliteit van product, klopt met de omschrijving en snel geleverd.

Veel keus. Snelle verzending

Goed geholpen, snel geregeld, goeie prijs voor een mooi product

Zie de titel

Prachtig aardewerk en goede snelle service

Ik raak niet uitgekeken. Heel blij met mijn aankopen

Mooi product, snelle levering

Goede prijs ,veel keus,snelle levering.

Prima, snelle levering

Ik had henna cones besteld. Ze werden snel geleverd en waren goed verpakt. Geen plastic in de verpakking! De cones zelf zijn prima, doet wat het belooft.

snelle en correcte levering

aangezien het mij n eerste bestelling is en nog maar 1 maal gebruikt wacht ik nog op een eindresultaat.

Fijne en snelle communicatie!

Mooi product, goede service

Ik heb hier een Marokkaanse poef besteld (gevuld). Vrij snel geleverd maar helaas ongevuld. Contact opgenomen met de winkel en ze hebben heel snel een gevulde poef nageleverd. De ongevulde poef kon ik terugsturen. Netjes opgelost. Erg tevreden met de poef!

Top producten

Snel geleverd netjes ingepakt prima prijs top service

Snel geleverd, en heerlijke geuren

Uitstekende en eerlijke service

Een snelle levering en keurig ingepakt. Ga zo door!

Netjes en snel geleverd

Product zoals omschreven en snel geleverd en nette prijs

Leuk

Leuke producten en heel snel levering.

Fijne producten goed geprijsd en snelle levering.

Altijd correct

Is altijd op tijd zelf de bezorger is heel atent

Tevreden

Snelle levering witte ghasoul klei is uitstekend wat ik zocht ontgift de huid en maakt jonger tevreden bedankt groetjes wendy

Mooie producten,ondanks dat er schaal in het pakket gebroken was ( waar Marocstore niets aan kon doen)ben ik echt super blij. Erg goede en snelle service

Mooi product en prima service

Mooie Tajine met bijpassende tussen plaat voor de inductie plaat. Keurig bezorgd binnen de beloofde tijd in een zorgvuldig ingepakte doos. Is ook nog een mooi ‘sieraad’ in onze keuken.

heerlijke traditionele puur parfum olie en argan olie en geur zeepjes

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL