Blij met de theeglazen

Ik heb twee soorten dubbelwandige theeglazen besteld bij marocstore tegen een nette prijs. Snel geleverd en keurig verpakt!!

Snel netjes

Je bestelling is super snel en.netjes bezorgd Ik.had zwarte henna gekocht rn vind 'm heel.dun loopt heel veel uit . Zit geen beschrijving bij over hoe te gebruiken en bewaren en dergelijke zou ik als verkoper er wel bij doen . Op gezocht op internet . Dus tip doe er een bewaar gebruiksaanwijzing bij Maar.verder supersnel

Snelle levering, mooi product voor een goede prijs.

Perfect!

Snelle levering en mooie hijab ♡♡

Nee.

Ik heb een bestelling geplaatst die was er erg snel dus over de bezorging niks te klagen. Heb een inductie adapter besteld die mijn nieuwe inductieplaat bekrast heeft. Zo zonde en zo teleurgesteld. Ik heb hier over een mail gestuurd, en er wordt gewoon niet op beantwoord. Erg schandalig!

top !!

snelle levering netjes verpakt

goed en snel

Betrouwbaar en accuraat!

Ik heb een vaas besteld en binnen 5 dagen ontvangen. Mijn complimenten voor de wijze waarop deze verpakt was, schokdempend en bestand tegen (bijvoorbeeld) wat ongeduldige pakketbezorgers. De vaas voldoet aan alle verwachtingen; mooie decoratie, kleuren en vooral een stijlvol model voor een aantrekkelijke prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit

Product betaald en achteraf niet voorradig.

Jammer dat 1 product na bestelling en betaling niet voorradig bleek. Geld wel terug gekregen. Heel snel, maar enigszins teleurgesteld, omdat het product niet makkelijk te verkrijgen is.

goege collectie

snelle en correcte levering

snel en goed

heel mooi product ontvangen en erg snel

Prachtige artikelen en efficiënte verzending

Prachtige artikelen en efficiënte verzending. Hopelijk op termijn grote(re) vazen in het assortiment

Snel binnen

De bestelde tajine was snel binnen en de pan zelf is erg fijn.

Netjes geleverd en mooi servies

Netjes geleverd. Mooi servies

Geweldige dienst

Alkes netjes op tijd bezorgd,zorgvuldig ingepakt,geweldige ervaring,hier ga ik vaker bestellen

Website werkt niet naar behoren

Korting is niet van mijn totaalbedrag afgegaan, dus het normale bedrag betaald. Ik had aantallen gewijzigd die achteraf niet doorgevoerd bleken. Hierdoor had ik dubbele aantallen besteld. Bij aflevering van het pakket bleken wij niet thuis. Bezorger heeft pakket bij een dhl punt afgeleverd 25 minuten hier vandaan. Terwijl er een dhl punt in de buurt is die op 5 minuten loopafstand is.

Uitstekende service van begin tot eind!!

Het artikel is precies wat ik wilde en zo netjes ingepakt en juiste levering.

TOP!

Snelle service en prijs kwaliteit verhouding dik in orde!

snel bezorgd

snel bezorgd en toch hetgene ik zocht voor een goede prijs

Tevreden

Vooral de snele verzending. Heel blij mee

Top Service en producten

Uitgebreid assortiment overzichtelijk pagina en snelle levering. Echt een aanrader!

hele snelle correcte levering

hele snelle correcte levering

Snel geleverd en zoals omschreven

Producten precies zoals omschreven, snel geleverd en retour gaat ook perfect.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL