Alleen bij de beschrijving van het gebeds jurk staat een bruine en die wilde ik in eerste instantie en heb een zwart/witte gekregen

Wel blij dat ik ze in huis heeft, maar ben niet helemaal mee tevreden

Ik ben wel blij dat ik ze in huis heeft, marmiet blij want eentje heeft wat schade en andere heb verkeerde besteld, maar ik zag als ik ze moet retourneren dan zijn in mijn kosten.

Ik kreeg mijn bestelling snel en was netjes verpakt.

Perfect!!!

Very fast answer to my questions. Big variety of payment methods. Fast and very good shipping. Thank you again

Helaas kreeg ik mijn product niet zoals ik die had besteld.

Ik heb meerdere sjaals besteld in verschillende kleuren. En ik kreeg dubbele sjaals binnen in hetzelfde kleuren. Dit had ik dit niet besteld en juist allemaal in verschillende kleuren besteld. Als een product/kleur niet leverbaar is dan graag dit vermelden op de website. En niet hetzelfde sjaals in dezelfde kleuren bezorgen. Nu hen ik thuis meerdere kleuren waar ik niet mee ga doen. En helaas zit er ook geen retourbon om het terug te sturen!

Snel geleverd, precies zoals beschreven

“”

Alles wat ik heb besteld is supermooi!

Goed gescoord!

Ik was op zoek naar enkele bakvormen, nét niet de "standaard" vierkantjes & rondjes, maar ook niet overdreven in fantasia-figuren of dergelijke .. Gewoon een beetje mooiere basics. Met wat zoeken kwam ik hier terecht. Super veel keuze, mooi overzichtelijk weergegeven en ruim geïnformeerd .. en dan dat prijsje! Oh! Alle vliegen in 1 klap. Mij hoef je dus niet meer te overtuigen, ik laadde snel mijn virtueel winkelkarretje vol met enkele bakvormen. Links & rechts zag ik nog enkele andere leuke snuisterijen .. goed om te onthouden. Kom ik later nog wel eens voor. In minder dan 48u had ik het in huis (Antwerpen, België) geleverd. In 1 woord: WAUW!!!!!! Ok, 1 bakvorm was niet degene die ik besteld had (pruim-achtige vormpjes terwijl ik gewoon ovalen wou), maar voor die prijs ben je gék als je het retourneert (ben je meer kwijt dan het gekost heeft). Daar fiks ik dan nog wel iets mee. Dus, gebaseerd op de kritische punten van 1) Aanbod. 2) Informatie & duidelijkheid. 3) Prijs. 4) Levering 5) Overige: 1) 5/5 2) 5/5 3) 5/5 4) 5/5 5) 4,5/5 Geeft dat genoeg mijn tevredenheid weer?

Snelle en nette levering van het bestelde

Voor de eerste keer besteld bij Marocstore.nl en ik ben zeer tevreden. Ik kreeg een keurig pakketje thuisbezorgd met alles erin. Leuke gevarieerde site, van kookgerei tot parfum.

Mooi kwaliteit

Theepot besteld en kwam op tijd binnen. Superblij mee. Ik hoop dat ook echt dat de theepot op inductie kan. Het is een cadeau voor een vriendin met inductie en ze zocht heel lang naar een traditionele mooi versierde theepot. Weet zeker dat ze er blij mee zal zijn.

Mooie artikelen, goede communicatie en snelle levering

Snelle levering, goed verpakt serviesgoed. Toen bleek dat een van de borden een glazuurfout had, werd er meteen op mijn mail gereageerd en zijn we tot een goede oplossing gekomen. Zeker een winkel waar ik weer zou bestellen!

Uitstekende service

Mijn bestelling was zeer snel geleverd. En de waren zoals was omschreven op de website. Ik ben zeer tevreden.

Bestelling geplaatst, snel verzonden. Pakket netjes ingepakt. Zeker aanrader

Snel en kwaliteot

SNELLE LEVERING!

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd in België. Ben blij met mijn aankoop! Mocht ik opnieuw iets nodig hebben, zal ik zeker weer op jullie site kijken. Van mij krijgen jullie 5 sterren!

They replaced my broken dish

I had a problem with a broken dish and sent an e mail. Initially got no answer but after very helpful and got the dish quite fast. The quality is really good, really suggest!

Verkeerde productinfo

Omdat de info over product fout was, heb ik moeten retourneren en kost mij dat 5 euro. Greblon coating stind in omschrijvinfg, maar bkeek bij afleveren niet gecertificeerd door greblon fignet, ook niet via leverancier/groothandel te achterhalen, dit is iom klantenservice gechecked Kunt u de retourkosten vergoeden omdat de fout aan uw kant ligt?

Alles is prima. Ik ben tevreden. Moge allah swt jullie belonen

Super service

Keramische tajine gekocht, doch na enkele maanden al gebarsten ondanks de opwarmvoorschriften. Jammer, doch Marocstore stuurde zonder discussie een nieuwe schaal. Super!!

Snel, goed

Gewoon goed. Netjes. Snel, zorgvuldig verpakt. Zoals omschreven.

Te duur

Ik heb een soep pan bestel die helaas vergeleken met andere webstores veel te duur was. Ik kwam er achter pas na dat ik mijn pan bij Marocstore had gekocht.Ik wilde mijn bestelling terug sturen maar zag dat de verzendkosten kwamen op mijn rekening. 2de teleurstelling. Ik heb mijn bestelling snelle ontvangen, dat is een positief punt.

Mooi product voor een lage prijs!

Prachtige leren poef, mooi afgewerkt, stevige rits. Geen overbodige plastic verpakkingen, maar gewoon in een passende doos. Snel geleverd.

Keurig verpakt en snel geleverd

Amber muskblokjes besteld. Heerlijke geur en keurig en snel geleverd.

Betrouwbaar, en een snelle levering

Geweldig bedrijf , snel in leveren, en betrouwbaar. Super!!

Geweldig!

Vlotte levering en de geurblokjes die ik besteld had. De blokjes waren per stuk, keurig netjes, veilig en handig verpakt in folie in een decoratief blikje (De zo typische overheerlijk geurende, amber lucht komt je tegemoet zodra je de folie van het blokje verwijderd) Ben er heel blij mee! Marocstore was tot op heden voor mij nog onbekend, maar behoort nu absoluut tot 1 van mijn favorieten! Met vriendelijke groet, Sylvia

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL