Snelle levering kwaliteit van product is minder

Ik heb een mozaïek spiegel besteld bij marocstore. De levering was snel en de spiegel was goed ingepakt. Desondanks was het frame toch beschadigd. Een paar mozaïek stukjes zijn losgekomen en er zijn wat fijne scheurtjes te zien tussen de mozaïek stukjes.

Bestelling netjes op tijd ontvangen. Helaas was het product anders dan verwacht, maar dat kan gebeuren. Mijn tip is om de product omschrijving van de tassen iets meer uit te breiden. Mijn bestelling leek donkerbruin/zwart maar was lichter bruin en ik wist niet zeker of het hengsel van de tas los gemaakt kan worden zodat je een ander hengsel kan bevestigen. Ook wist ik niet zeker of de studs op de tas zilver/goud of brons zijn. Verder tevreden over de service!

Goed op een ding na

Bijna alles goed ontvangen. Miste 1 product die ik had besteld. (Kadopapier) Verder alles ontvangen in goede staat.

Snel

Mooi product

Snelle levering. Twee schalen besteld. Altijd spannend of ze net zo mooi zijn als op een foto. Volgende dag zijn ze bezorgd. Gelukkig nog mooier dan op de foto's.

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooie producten voor een eerlijke prijs.

Fijne winkel met breed aanbod en snelle levering, zeker een aanrader!

Fijne winkel; goede, ook biologische huid- en haarverzorging, goede wierook en nog veel meer.....

Heel tevreden

Je bestel vandaag morgen in huis Super

Réception rapide !

Commandé le 23 avril (samedi), reçu le 26 avril (mardi) en Belgique. Difficile de faire plus rapide, merci ! Je recommanderai sur ce site.

Super goed

Het is super goed maar het jammere is dat het snel van je hand af gaat

Snelle levering.

Leuke Traditionele producten

Mijn ervaring is leuke producten met oosterse accent gemaakt met de hand. En een goede levering. Product komt onbeschadigd binnen.

Snelle levering, producten in zeer goede staat. Top!

Goeie prijs kwaliteit

—-

Bestelling werd heel snel geleverd en een klein probleem meteen opgelost.

Mooie producten maar slechte service.

Ik kreeg een foutief product geleverd en ze willen dit niet rechzetten.

snel en op tijd geleverd

Overzichtelijk en duidelijke website.

Alleen bij de beschrijving van het gebeds jurk staat een bruine en die wilde ik in eerste instantie en heb een zwart/witte gekregen

Wel blij dat ik ze in huis heeft, maar ben niet helemaal mee tevreden

Ik ben wel blij dat ik ze in huis heeft, marmiet blij want eentje heeft wat schade en andere heb verkeerde besteld, maar ik zag als ik ze moet retourneren dan zijn in mijn kosten.

Ik kreeg mijn bestelling snel en was netjes verpakt.

Perfect!!!

Very fast answer to my questions. Big variety of payment methods. Fast and very good shipping. Thank you again

Helaas kreeg ik mijn product niet zoals ik die had besteld.

Ik heb meerdere sjaals besteld in verschillende kleuren. En ik kreeg dubbele sjaals binnen in hetzelfde kleuren. Dit had ik dit niet besteld en juist allemaal in verschillende kleuren besteld. Als een product/kleur niet leverbaar is dan graag dit vermelden op de website. En niet hetzelfde sjaals in dezelfde kleuren bezorgen. Nu hen ik thuis meerdere kleuren waar ik niet mee ga doen. En helaas zit er ook geen retourbon om het terug te sturen!

Snel geleverd, precies zoals beschreven

“”

Alles wat ik heb besteld is supermooi!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL