Snelle service, snelle levering!

Gegoocheld en op zoekmaak mooie serveerschaal. Plenty keuze hier, dus zo gepiept, top!

Snel in huis

De poef is mooi, snel bezorgd, top.

Snel leveren,

Het product is net zoals beschreven

Mooie theeset, thermostheepot houdt thee goed warm.

Bij marocstore een theeset besteld. Heel erg blij mee! Minpuntje - al ligt dat waarschijnlijk niet aan marocstore - was dat het pakket hij de voordeur was achtergelaten.

Leuke site om te shoppen... en snelle levering ...

Mijn bestelling had ik lekker snel in huis. Wel jammer dat ik geen bericht heb ontvangen dat de bestelling was verstuurd.

Geen goede servies

Verkeerde bestelling ontvangen

Worst cooker

Cooker doesnt work properly. Looking for return policy

super

mooi spul en ook niet te duur

Goede service, eerlijk en betrouwbaar!

Ik had al eens eerder een prachtige tajine besteld via bol.com en deze is van zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Dit keer direct van de eigen webshop de miswak stokjes besteld en de volgende dag al in huis. Jullie hebben een geweldige klantenservice en zeer snelle levering en jullie verkopen goede producten.

Erg blij mee!

Snelle afhandeling en goedkoop. Ik ben tevreden!

Mooi product

Na een snelle levering zeer tevreden

Goede spullen. zoals beschreven. snel en zorgvuldig geleverd .

Op tijd ontvangen

Bestelling was goed en op tijd binnen!

Snelle verzending

Latte machiato glas was gebroken aangekomen, werd direct een nieuwe opgestuurd. Zeer vriendelijk in contact.

Super goed service producten top

Goed snel

Snelle levering en alles was top en naar wens

Had aantal hoofddoeken besteld en ze waren percies naar wens, hele fijne stoffen

Goede service, snelle levering

Perfect.

Prima, snelle bezorging

De bezorging was helaas niet binnen een werkdag

Verkeerd product ontvangen

De foto op de site is geheel anders dan het product dat ik heb ontvangen. Dan krijg je wel 3 spijtbetuigingen in de mail wat niet meer geloofwaardig overkomt. En het juiste product krijg je nog niet. Een terugstuurlabel kun je ontvangen.

Hapjespan

Super fijne hapjespan.

Altijd heerlijke huis parfums!

Bestel altijd graag parfums voor m’n huis, ruikt heerlijk!

Alles was perfect geregeld

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL