Overzichtelijk en snel

Overzichtelijk en snel

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden en een uitstekend product.

Altijd tevreden

Altijd snelle levering en blij met de producten en de service.

Zeer snelle levering en product zoals omschreven!!

Ik kreeg het pakketje 1 of 2 dagen later. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd maar het ziet er allemaal goed uit zoals in omschrijving staat!!

op en top

Elke keer dat ik bij Maroc store bestel is er nog nooit iets verkeerd gegaan en nu ook niet. Maw heel goede service, goed verpakt en vlug geleverd. Hulde.

Snelle levering voor een eerlijke prijs! Absolute aanrader!

Prettige site

Site is overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed Service is top Kort om Fijn om hier te bestellen

Goede service vlotte afhandeling

Ik heb een pan besteld maar bleek niet de verwachte kwaliteit. De retour afhandeling ging vlot en communicatie was uitstekend.

Top winkel!!

Produkten zoals omschreven en snelle service; fijne winkel!

Geheel volgens verwachting.

Een heerlijk geurend product, netjes verpakt en op tijd geleverd.

geweldig

hele goede ervaring god verpakt en snel bezorgd

Gewoon prettige website

Goede site, mooie spullen, snel geleverd.

Mumtaaaz

Supersnel, dank je wel!

Love it, ma sha Allah

I love the products and services, I ordered 3 times in 2 days.

Groot aanbod en prima service

Altijd een super fijne ervaring om hier producten te kopen, het aanbod is fijn en de service altijd prima.

Spullen zijn goed en heel snel aangekomen.

Goede producten en snelle levering

goede kwaliteit en een snelle levering

mijn tajine was er binnen een dag.

Zoals gewend super snelle service en kwaliteit

Mooie producten voor een scherpe prijs.

Snelle levering, alles in orde

Voordelig

Snelle levering ,voordelig ,mooie koffieglazen

Snelle levering!

Fijne producten en snel geleverd! Heel erg blij met de service

I am waiting

I did order a tajine pot and was delivered soon, but I know nothing about a couscous pot . I have already paid for it and I have received any news about it.

Goed!

Had een bestelling gedaan en een ding ontbrak gelijk geld terug gekregen supper service !! Zeker een aanrader om vaker hier te bestellen zeer te vrede!!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL