Mooi

Goede website en hele mooie artikelen tegen goede prijs,heel tevreden.

Top service en super snel!

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al. Ik ben erg blij met de artikelen van marocstore!

Prima producten voor een prima prijs. Heel blij met mijn aankopen!

Na een valse start nav een levering van spullen, die ik niet had besteld, werd alles heel vlot nageleverd. Een telefoontje volstond hiervoor. Heel fijn dat het zo snel werd aangepakt en opgelost!

Kwam snel binnen en de geur is heerlijk .Zeker een aanrader.

Teleurstellend

Na 1x de tajine gebruikt te hebben (alles volgens de instructie, lauw water etc.), is hij toch gebarsten. Ik heb een andere tajine die al jaren mee gaat. Zeer teleurstellend…

Snelle levering , mooie lamp

Nu een probleem dat de lampjes niet te koop zijn e17. Of heel erg duur. Wat de lamp dan weer heel duur maakt Dus nog niet in staat om te kijken of hij het doet Lampjes komen pas over 25 dagen binnen die erin m9eten. Het zou fijn zijn dat ze bijde lamp geleverd zouden worden

Alleen Wil over hét product zeggen dat het erg uitloopt lijkt net of Je wallen onder Je ogen Hebt Misschien heeft iemand hier tips voor moet eigenlijk niet kunnen

Browww

Ik bestelde twee siwaak je stuurt me 2 bomen op man

Voor het eerst besteld vond ik het goed

Snelle levering en fijne service

Het was makkelijke om te bestellen op de website. Het was overzichtelijk. De levering was snel en fijn. Je kreeg een mail met track en trace code. Al met al een fijne ervaring. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier op deze website bestel.

Snelle verzending altijd alles netjes geleverd.

Correct, op tijd, prijs kwaliteit top

Prima service!

Snelle levering en een prima service.

Geweldige website met snelle service

De producten die ik aanschaf bij Marocstore zijn altijd van goede kwaliteit. Daarnaast is er ook een snelle levering.

Super heel hartelijk dank Mog efficiënt werk OK IS de gebruiksaanwijzing voor de tadjine RESTE PRIMA DANK JE Werk Ze Becht

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit

Ontzettend goede service

Ik heb hier heel goede ervaringen mee en mocht er een keertje één miscommunicatie zijn wordt het probleem ook op een heel goede manier opgelost. Hier kun je met een gerust gevoel bestellen...

ben erg goed geholpen

had niet mijn gehele bestelling gekregen er miste 1 product, ze hebben dit heel goed en snel verholpen prima gedaan

Snelle en fijne service en product is precies als aangegeven.

Gewoon perfect.

Alles ging goed. Prima

Leuke Marokkaans assortiment

Product goed verpakt.

Zeker goed!

zahra

prima product

snelle levering, mooie producten, goed verpakt

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL