Groot!

Everthing was Great!

Snelle levering , behulpzaam bij schade. Top

Geen reactie

Ik heb 1 werk geleden besteld en betaald en nog niets vernomen. Ik heb gemaild geen reactie ...ik heb gebeld echter is het onmogelijk om een bericht achter te laten.

Product is uitstekend

Dank je voor de snelle levering

Top service!

snel en kwaliteit

bestelling was goed verpakt zodat er geen schade kan ontstaan en zoals gewend weer een snelle levering.

Jammer dat de kruiden uit potjes komen net als die van de winkel. Zou fijn zijn als dit ook werd aangegeven met merk erbij.

Slechte kwaliteit prijs veel te hoog

Jurk is veel te duur voor het kwaliteit dat de jurk heeft maat klop niet jurk is niet zoals de afbeelding jammer.. ben zelf heel tenger, maar mijn hoofd pas niet eens door de jurk en een M is te klein terwijl ik xxs draag. Kan de jurk terug sturen, maar je besteld iets wat je wilt dragen en nu kan je opzoek naar iets anders. Jurk gaat toch retour.

Zeer goede en snelle service.

Mooie producten, snelle levering , grote keus

Hele mooie producten die heerlijk ruiken en hele snelle levering

Prachtige couscouspan, kookt heerlijk. Bestelling ging heel ot, hele goeie service!

Hele snelle service en mooie producten. Al eerder bij Maroc Store een tajine gekocht die niet meer weg te denken is en ook heel mooi in de keuken staat. De tajine zijn heerlijk en de couscouspan erbij maakt het nog completer!

Product netjes ingepakt en afgeleverd. Product doet goed z'n werking

Had geurblokjes besteld, heel goedkoop en de volgende dag al in huis netjes verpakt. Deze site is zeker een aanrader.

Blij met jullie bestelling! Zeker vaker bestellen

Heel blij met mijn producten!

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen en telefonisch contact is onmogelijk. Na horen van bandje wordt de verbinding constant verbroken.

Heerlijke olijf olie.

Zeer goede kwaliteit en snel bezorgt.

Uitstekend!

Een hele goede service, breed assortiment met topproducten, snelle reacties en snel geleverd!

Goed en betrouwbaar

Goede ervaring met bestellen en leveren,ook als er iets fout gaat word dit direct opgelost.

Snel geleverd, prima verpakt.

Snelle levering en keurig verpakt.

Dit was eerste keer. Zeer goed

Ook na de koop prima communicatie en uitstekende klantenservice

Heerlijke geurtjes en producten een genot

Netjes en snel geleverd

Prima, mooie levering, goed op tijd. Toevoeging van huisnummer ontbrak... lastig voor de bezorger!

......

Snel geleverd en top customer service!

De bestelling was snel geleverd en erg goed ingepakt. Helaas zat er in de onderste schaal van de tajine toch een kleine scheur. Na dit te melden bij Marocstore werd dit direct opgepakt en een nieuwe onderste schaal opgestuurd. Echt een top service!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL