Goed bedrijf, bestellen gaat heel goed en zeer snelle levering.

Veel keus, snel geleverd

Prachtige producten, en wat was het super goed ingepakt! Ik had onder andere een vaas besteld maar zo beschermend ingepakt. En snelle levering das ook altijd fijn.

Ben er nu vaste klante. Binnen 1 week 2 bestellingen geplaatst. Uitstekende service en snelle leverinh

Goede service, snelle levering.

Snelle levering en mooie producten.

Snelle bezorging, mooie producten

Snelle service top producten

Ik was al heel lang naar een winkel als deze. De geuren zijn zo heerlijk

heel goed

alles mooi zoals op de foto's.

Onwijs snel thuis geleverd.. Erg blij met de spulletjes!

Erg goede ervaring met Marocstore!

De bestelling was vlug terecht en uitstekend verpakt! Absoluut een aanrader met een leuk assortiment voor de beginnende Marokkaan ;)

Zeer Goed

Alles klopt als website en vlotte levering.

Heerlijke geuren!!

Het hele huis ruikt lekker. Nog meer flesjes bestellen! Zeker een aanrader

Snelle levering, en goed internet

Ik heb de marrokaanse geurblokjes en is een heel goed produkt. i love it

Te laat geleverd, te laat tracé code gestuurd!

Vandaag besteld, morgen geleverd werkt niet, de 21e besteld, de 24e geleverd, en nu terug van vakantie, alweer retour gezonden! Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg!

snel geleverd, leuke artikelen

snel geleverd, leuke artikelen

Super!!!

Was super snelle binnen en deed aan de verwachtingen.

Super leuk

Fijne geurblokjes gekocht

Altijd snel bezorgd en heel aangekomen. Prachtig servies hebben ze

mooie spullen en snel geleverd

een kleed, keukenspullen en kaasrjes. Het is allemaal mooie kwaliteit

Hele snelle levering

Prachtige producten,snelle levering

Echt snelle levering top producten

Ik ga in sha Allah zeker weer bestellen Mijn dochterje van 6 jaar was heel blij met haar gebedskleed!! Zo kleurrijk zo mooie

supersnelle levering

de Tajine nog niet uitgeprobeerd

G admirer Vos produits.. Tout étais parfait et l'emballage intact.. Merci beaucoup

Snel en netjes

Snel en netjes verpakt. Helemaal top. Website mag iets moderner. Roept vragen op

Snelle bezorging en prachtige schalen

Ik heb twee schalen besteld die binnen no time bezorgd werden. De schalen zijn precies wat ik wilde: juiste grootte, mooi en van goede kwaliteit. Erg blij mee!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL