Goed produkt, heel snel geleverd.

Uitstekend.

alles ok

ik zou niet weten wat er beter kan geen tien want dat is volmaakt en niets of niemand is volmaakt .

Goede service! Ik ga die vitamines proberen!

Goede service! Binnen 4 dagen heb ik mijn vitamine binnen gehad! Nu gaan we proberen

Uitmuntend

Pakket degelijk in gepakt en snelle levering.

Niets op aan te merken!

Mooie producten, snelle verzending, goed verpakt (breekbaar)

Is my fast time

My fast time I don't know what to say

Snelle levering!

Heel goede kwaliteit en daarbij ook nog eens een snelle levering. Helemaal tevreden!

Mooie schalen.

Twee schalen besteld. Ze voldoen aan de verwachtingen en komen overeen met de foto op de website.

uitstekend

producten waren snel in huis.

Super snel en netjes verstuurd

Dat de levering snel en netjes verstuurd

Een snelle levering! Zeer goed verpakt !

Ik ga zeker in de toekomst nog eens bestellen bij Marocstore!!

Mooie spullen

Snel verstuurd, mooie kwaliteit!

Geweldig! Zeer goede service!

Product werd snel bezorgd, helaas zat er een kleine barst in de schaal. Deze is binnen een aantal dagen vervangen.

Snel bezorgd en goed ingepakt. Met veel plezier al van kunnen eten, helaas tijdens laatste gebruik een barst ingekomen. Na het sturen van een e-mail naar de klantenservice wordt er een nieuwe verzonden en hoef ik niet de moeite te nemen de oude terug te zenden. Erg prettig! Bedankt en ik hoop dat ik nog heel wat maaltijden van de tajine mag genieten.

Snel en volgens verwachting

Binnen 24 uur en volgens verwachting in huis . Goede eerste kennismaking

Snel en correct

Ik heb precies gekregen wat ik besteld had en snel

Stond er versteld van hoe snel de bezorging was.

Snelle levering van mooie handgemaakte items

Mooie bekers ontvangen. Zijn handgemaakte dus zitten wat afwijkingen in van de ene en de andere beker maar dat maakt het juist uniek.

Perfect!

Goede webshop en snelle verzending.

Top, goeie producten en leveren snel!!

Mooie kwaliteit producten en goed verpakt.

Supersnelle levering

Gewoon prima!

Mijn bestelling is gelijk de volgende dag bezorgd. Echt helemaal top.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL