Snelle levering, goed verpakt, gewoon top!

Snelle levering Stevige verpakking Nog geen fouten gehaad met mijn bestelling Gewoon top, geen geknoei! Heel tevreden!

Excellent

This company deserves my 5 stars for quality, communication, wrapping and sending of fragile objects. The package was packed so good to protect the 12 glass cups i ordered. I received the goods fast with no damage. So happy with my purchase, thank you very much.

Bestelling was netjes

Mijn bestelling kwam op tijd en goed verpakt

goed, snel en correct mijn bestelling verwerkt

voor het eerst iets besteld via Marocstore en dat is goed bevallen. de Tajin die ik had besteld kwam goed verpakt aan en was gelukkig nog heel.

Goed product en snelle levering

Snelle en vlotte levering

Mooie berrad, goede service

Mooie artikelen en snelle levering

Helaas kwam de bestelling te laat

Ik had verwacht dat de bestelling op maandag 8 november aan zou komen. Dat was niet het geval. Daarna was ik afwezig en is mijn bestelling geretourneerd. Ik wil bij deze mijn bestelling opzeggen en ik hoop binnenkort mijn betaling van u retour te ontvangen

Alles steeds goed en op tijd geleverd - leuke producten

alles perfect

Fijne eerste ervaring!

Onlangs voor de eerste keer een product besteld (tajine) dat flink goedkoper was dan bij de concurrent. Correcte levering en transport.

In alle opzichten super

Ik heb nu twee keer diverse producten besteld en ben zeer tevreden. Ook de snelle verzending en de goede verpakking laten niets te wensen over.

Heerlijke producten met snelle service

Heerlijke producten met snelle service

Artikel goed verpakt ziet er mooi uit Mis alleen een beschrijving van de schalen en of ze heet mogen??

Levert snel, en Top producten!!

erg fijne producten, en heel betaalbaar. Wij zijn erg tevreden.

Super snelle levering

Had het snel in huis

Snelle levering, goede kwaliteit

Een aanrader.

Uitstekende service

Ik had een nieuwe tajine-schaal besteld omdat de vorige al snel gebarsten was. Bleek de verkeerde maat te zijn. Binnen 2 dagen stuurde Marocstore me gratis de schaal in de juiste maat. Super!!

Goede kwaliteit en vlotte levering

zeer goede service en mijn vragen waren netjes beantwoord. Mijn artikelen op tijd binnen gekomen en kwaliteit is goed. Ik zal vaker bestellen bij deze site, echt een aanrader!

fantastisch

Zeer goede service en ontzettend leuke producten.

Mooie collectie .Top service!

De bestelling de volgende dag in huis. Alles volgens afspraak.

Mooie producten en snelle levering!

Duidelijke website. Mooie producten die exact overeenkomen met foto’s op site. En alles werd snel verzonden.

Super. Heel snel geleverd.

Super. Heel snel geleverd.

Gewoon goed

Prachtig sfeerlicht

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL