Makkelijk en snel

Producten die ik besteld heb, voldeden precies aan de omschrijving.

Niks op santé merken komt vriendelijk snel eerlijk en duidelijk

Keurige afwikkeling van de bestelling

Keurige afwikkeling van de bestelling. Tussen bestelling en ontvangst zit enige vertraging. Weet niet of het komt door de winkel of vervoerder..

Mooie aankoop!

Mijn aankoop is netjes verpakt met extra bescherming zodat er geen deuk in zou kunnen komen. Snel afgeleverd en werd goed op de hoogte gebracht van de status van de bestelling.

Prima gegaan levering was snel en netjes.

Zie boven!

Super producten uit Marokko!

Prima site

Snel, betaalbaar en goede klantenservice

Goederen waren binnen enkele dagen bij ons in huis. Ze zijn erg betaalbaar en vergelijkbare met bol.com ben je goedkoper uit als je meerdere artikelen hier koopt en de verzendkosten betaald dan duurder bij bol.com koopt.

Snelle service en goede afhandeling bij advies

Verzending, de service en afhandeling is zeker aan te bevelen. En het product natuurlijk ook

Mooi en snel en heel goed verstuurd

Goed en prachtige keramiek

Snel geleverd ruikt heerlijk

Hier ga ik vaker bestellen

Heerlijk homespray gekocht Ik ga binnenkort kijken wat jullie nog meer hebben. De geur is geweldig lekker

Snel en goed verzorgd

Ik kreeg wat ik besteld had en, omdat het breekbaar was, veilig verpakt.

product zoals verwacht, prima service.

Snelle levering en zijn zoals afgebeeld

Mooie producten eerlijke prijs.

Prima online winkel

Overzichtelijk en snel geleverd Prima product

Beleefd te woord gestaan en prima service

Goedkoper dan anderen en snelle service

Fijn assortiment, goede kwaliteit, eenvoudig te bedienen site en prijstechnisch beter dan anderen. Service zeer snel!

Super blij

Snelle levering. Lantaarn(s) prachtig!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Hele makkelijke website om te vinden wat je zoekt. Ruim assortiment. Supersnelle levering!

Helaas heb ik een slechte ervaring met dit bedrijf, ik heb een aankoop ontvangen die niet naar mijn zin was, ik vond het een goed product, om het product te retourneren moest ik betalen voor de retour en een week later heb ik geen reactie van hen en ik heb mijn geld niet terug. Zeer slechte service!

Super snelle service

Zeer netjes ingepakt en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Mooie spullen. Toppie!!

Helemaal geweldig

Ik heb drie prachtige marokkaanse schalen besteld die binnen twee dagen in huis waren. Goed verpakt, en alles naar tevredenheid. En de schalen zijn nog mooier dan op het plaatje! Echt super!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL