Fijne en zachte gebedskleed

Door problemen met mijn knieën was ik op zoek naar een zachte ondergrond waar ik zonder problemen op mijn knieën kon zitten. Deze zachte ondergrond heb ik gevonden op de luxe gebedskleed van Marocstore.

Fijne site, snelle levering

Een aantal keer besteld en altijd snel en netjes geleverd. Mijn favoriete musk is alleen hier te koop. Breed assortiment aan musk, ik bestel nergens anders meer mijn musk.

Geweldige producteb

Hele snelle levering en meer dan tevreden met de bestelde producten.

Prima producten.!!!

Heerlijke geurblokjes,prima prijs en snelle levering.!!!

Zeer slecht bol sterren een is al teveel

Ik heb een lam besteld die kwam beschadigd aan Retour gezonden en nu bijna 2 maanden later nog steeds mijn geld niet terug

Goed product voor juiste prijs

Goed product, voor juiste prijs en snelle levering

Heel fijn zo’n snelle en goede service!

Zeer tevreden mee en ga vast vaker iets bestellen

Snelle levering, mooie prijs en goed een ( heerlijk geurend) product

Geweldig product, snelle levering, super service.

Heb 2 tajines gekocht. Mooi product. Er waren wat gratis boekjes met recepten bijgeleverd. Bij 1 tajine ontbrak dit boekje.. Na mijn telefoontje naar Marocstore had ik het boekje de volgende dag al in huis. Ik ben zeer, zeer tevreden over dit bedrijf. Ze hebben ook heel leuke en lekkere producten.

Een echte aanrader mooie stukken voor weinig geld ik ben er zeer te vreden over ze verdienen eigenlijk 10 stèren bedankt Maroc store

goed verpakt en op tijd verzonden

Goede kwaliteit en niet duur

Mooi gebedskleed Black Musk parfum

Snel en netjes geleverd

Producten zoals beschreven

Snelle service!

Alles naar wens; dank!

Snelle levering en goed product

Besteld en volgende dag in huis, keurig product

Alles ok

Prima service ervaren

Een top ervaring!!

Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Marocstore.nl.

Great

Een echte aanrader. Goede service snelle levering goede spullen

2 tajine bestelt deze zijn heel aan gekomen perfekt verpakt hier ga ik zeker meer bestellen.

Erg goed, tevreden

Mooi assortiment .Een snelle en goed verzorgde levering. Perfect.

Slechte henna cones

De henna liep helemaal uit na aanbrengen op de huid. Wel altijd super snel in huis als ik hier iets koop, dat is heel fijn.

Uitstekende service

De producten waren er snel, echter was er iets gebeurt waarschijnlijk door het niet zorgvuldig omgaan met het pakket door de postbezorger. Dit werd meteen goed opgepakt en opgelost door Marocstore en het nieuwe product volgde snel. Een online winkel die voelt en handelt als de buurtwinkel! Geweldig

Eenvoudig bestellen snelle bezirging

Ben vooral blij met de mooie shawl en fijne geurblokjes

Heerlijke producten tegen goede prijzen

Wat ik heb gekocht heb ik overal gezocht. Hier was het te koop met de prijs die ik er altijd voor betaalde. Het product op zich voldoet aan wat het belooft. Het betalen gaat snel en eenvoudig wat ook fijn is. Het pakje de volgende dag al ontvangen.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL