Snelle verzending

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen, heerlijke geurblokjes, bedankt!

2 keer een bestelling gedaan, fijne producten

Snelle service, netjes verpakt

Geweldige gezichts crème!

Kanza is een crème soepel en zacht om aan te brengen, ruikt lekker en vaak in de aanbieding...

Snelle levering en goed verpakt en ik raad deze webshop zeker. Ben super tevreden

Uitstekende webshop

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede service.

Perfecte service

Ondanks transportschade kosteloos nieuw artikel ontvangen van Marocstore, perfecte service

Goed en snel

Heerlijk product echt een aanrader voor andere producten te bestellen

Super snelle verzending

Goede website en snelle levering

Helemaal Blij

Heel snel geleverd had het de volgende dag al in huis, en heel erg bij met de fijne producten. Harstikke bedankt, echt een aanrader, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering. Veel keuze en mooie producten

Top, service

Zeer tevreden over mijn aankoop bij webshop. Helder uitleg, goede service en snel geleverd.

Goed en snel maar een product viel erg tegen

Heb henna cones in verschillende kleuren bij hun besteld en de zwarte henna leek op permanentmarker die ook snel vervaagt. De andere twee kleuren waren opzich wel pkay.

Mooie Tajine

De tajine werd snel geleverd. Erg mooi maar helaas een stukje af boven van het deksel. Niet heel erg maar dat hoort niet. Meteen een mail gestuurd met foto's erbij maar helaas nog steeds geen antwoord. We hebben hem dit weekend gebruikt en een heerlijk gerecht in bereid.

Fijne producten en snel geleverd

Scherpe prijs voor producten die je vaak bij een hoop verschillende winkels moet zoeken. Erg snel geleverd, zal zeker vaker bestellen!

Produkt, zoals beschreven

Goede kwaliteit, en snelle levering.

top kwaliteit

Inderdaad de volgende dag geleverd. Kwaliteit van de producten beter dan verwacht

Alleen maar positief

Keurig op tijd en goed op de hoogte gehouden van de verzending, producten waren naar verwachting.

Next day delivery, good packaging!

Next day delivery, good packaging!

Alles was snel en goed geleverd

Goede service en snelle levering!

Echt een verschrikkelijke ervaring door dhl heb het geen eens binnen

Moest het ophalen bij een ophaalpunt en daarvoor een uur buiten in de kou wachten eindstand alsnog niks

Super mooie producten

Super mooie producten ontvangen voor goede prijs en snelle service

Ja, super snel en goede veilige zeep, bijvoorbeeld.

Heel veel keuzes in het assoortiment producten en goede service

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL