Prima product

Fijne snelle bezorging

Goed!

Snelle levering. En overzichtelijke website.

Heerlijke geurblokjes!

Goede site, snelle levering en de amberblokjes ruiken geweldig.

Tevreden

Hele snelle levering, tevreden

Voortreffelijk.

Ik gebruik de passage die Marocstore.nl met recht en reden zelf hanteert: 'Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar.'

Vandaag besteld de volgende dag al in huis SUPER

Snelle verzending en mooie artikelen

Zeer mooie tajine. Verpakking en verzending zijn top. Aanrader!

Goede prijs en snel geleverd

Snelle levering en goede producten

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben heel tevreden over de geleverde producten. Zeker een aanrader.

Snelle levering en niet duur!!!

Prima website, snelle levering en niet duur!!!

Voor herhaling vatbaar

Snelle en goede service, netjes verpakt en leuke kaart erbij!

Netjes en snel.

Netjes en snel

Geweldig!

Ik heb hier al vaker besteld en de producten zijn altijd van goede kwaliteit en snel geleverd. Zeer tevreden!

Goede en betaalbare producten, goede service.

Ik ben op marocstore gekomen omdat ik naar huid en haarverzorging zocht van natuurlijke oorsprong, ik zocht in eerste instantie Marokkaanse zwarte zeep. Zo kwam ik op de site en zag dat ze een uitgebreid assortiment hadden van betaalbare, geweldige producten. Ik ben er heel blij mee en hun service is super goed! Ik bestel nu ongeveer eens in 2 maanden producten en het is elke cent waard

Snel en goed

Producten besteld en snel afgeleverd. Heerlijke Marokkaanse blokjes. Mijn hele kamer ruikt naar amber.

Bestelling

Bestelling

Mooi verzorgd

Snel en correct

Product kwam heelhuids en heel snel toe. Er zat ook een leuk bedankingskaartje bij, altijd fijn.

Topproducten.

Snelle verzending, leuke producten, alles top inorde!

De gevraagde artikels voldoen perfect

Vlotte service en mooie spullen.

Ze hebben heel leuke spullen online staan, de bestelling wordt snel in orde gemaakt. Heb mijn pakketje ook in 2 dagen ontvangen. Ik ben tevreden, en zal wel nog bestellen bij hun. Ik raad hun webshop dan ook aan

Tevreden

Dat ik heel tevreden ben.

Echt heel tevreden

Mooie producten, snelle levering en heel goed verpakt. De slaatjes smaken nog lekkerder in deze prachtige schalen. Je krijgt absoluut waar voor je geld!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL