Uitstekend!

Bljj met het product en een leuk assortiment.

Goede en vriendelijke service

Ik bestelde een aardenwerken kado, wat niet helemaal heel aankwam. Prettige communicatie hierover gehad per Whatsapp en ik kreeg snel een nieuw exemplaar toegestuurd. Mijn probleem werd snel en vriendelijk opgelost.

Uitstekend.

Amberblokjes besteld...zitten in leuk doosje. Vergeleken met andere websites mooie prijs.

Great pressure cooker

It works very well

Snel en netjes

Makkelijke website, goede communicatie en een snelle levering. Had mijn bestelling, zoals beloofd, de volgende dag al in huis.

Lekkere amberblokjes, en snel geleverd.

Lekkere amberblokjes, snelle levering.

Wauw wat goedkoop en super snel in huis!

Het was een hele zoektocht, maar hier vond ik een tajine die groot genoeg was en echt super goedkoop! Ik besloot wat kruiden mee te bestellen om te proberen. Ik dacht dat het kleine zakjes zouden zijn gezien de prijs. Maar ik wist niet wat ik zag toen ik de doos open deed. Super grote potten, dus ik kan even vooruit. Buiten al dit positiefs had ik mijn bestelling ook nog eens de volgende dag binnen én zat er een cadeautje voor 5% korting op mijn volgende bestelling in de doos. Kortom> enorm blij met deze fantastische winkel!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering, prima product!

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting.

Echt top service

Ik was eigenlijk te laat met online bestellen. Maar na een telefoontje mocht ik toch mijn bestelling doorgeven. Sterker nog ik kreeg advies en de meneer van Maroc Store stelde een prachtig hamamsetje voor me samen.

mooie pan

ben tevreden de pan is groot en stevig.

Eerste bestelling mijn tajine kopt ontvangen contact gehad een super vriendelijke man aan het lijn en volgende dag nieuwe ontvangen. Zal deze store zeker aanrader.

Snelle levering top

Goede klantenservice

Het product viel te klein uit. Ik had wat problemen met retourneren, de klantenservice heeft me snel en goed geholpen.

Topservice!

De afhandeling is snel, professioneel en altijd keurig verpakt. Helaas had ik nu een keer pech met een theepot maar dat ligt echt aan transport. Zoveel pakketjes als er momenteel rondgaan. Dan kan t eens mis gaan. En de Marocstore handelt dat dan weer top af! Ik blijf klant, dat is zeker en vertel ook anderen over de winkel.

Snel , heerlijk en goedkoop

Een leuke site , met echt super leuke dingen . Heerlijk blokjes gekocht in alle kasten ligt er één en de prijs SUPER GOEDKOOP . Kom hier vaker en heb het doorverteld aan. Iedereen die vraagt wat er zo lekker ruikt . De service is goed en snel !,!

Producten in goede orde ontvangen op aangegeven tijdstip

Snelle service en goede producten

Super snelle levering

Top, snelle service. Verpakking mag duurzamer met minder of het liefst geen plastic. Los daarvan prima

Alles goed

Alles was snel geleverd. Ik zou de volgende keer weer bestellen. Ik hoop dat ze meer geuren van de blokjes krijgen.

Snel en goed

Precies wat ik verwachtte, op tijd geleverd

Ik was er al zo lang naar deze Henna op zoek! Gelukkig precies waar ik naar zocht.

Half puntje minder, want van de zweep die ik wilde bestellen waren er maar 4 op voorraad.

Kwalitatieve product

Ik heb de olijfolie die ik heb besteld op tijd ontvangen en het smaakt heel goed ik ben erg tevreden met de service van marocstore.nl, ik zou het aan een ander aanraden.

Super tevreden zoals altijd!

Ruime keuze, ontzettend snelle levering en alles is heel goed ingepakt. Marocstore is een van mijn favoriete winkels. De service is echt zeer goed.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL