Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heb 2weken geleden een simpel kokerbalkje besteld dat morgen geleverd moet worden is nog niet eens terug van leverancier…. Een slak is er nog snel bij, dus vandaag maar gelijk gehaald bij staal handel. Heeeelll slecht
Beveelt niet aan
6 February 2023
Rob
Doetinchem
Zeer goede service, heel vriendelijk. Hetgeen ik nodig had werd nauwgezet voorbereid en uitgevoerd. Regelmatig terugkoppeling en contact, zowel telefonisch en per mail. Leveringstermijn was korter dan voorop gesteld. Prijs is marktconform.
12 November 2021
Ingrid
Dilsen-Stokkem
Goede service, komt afspraken na en snelle levering.
8 November 2021
Jeroen
Neerbeek
Zeer goede ervaring, maten klopte keurig tot op de kilometer. Een week eerder geleverd dus zeer blij mee.
6 November 2021
Rick
Spanbroek
Fijne overzichtelijke website en alles zoals besteld
4 November 2021
Erik Beek
S-Hertogenbosch
Altijd goed en snel contact gehad. Prijs was conform de markt. Limtrade komt zijn afspraken na en de levering was zelfs sneller dan verwacht. Kortom, wij zijn zeer tevreden!
2 November 2021
M.
Giessenburg
De bestelde balken werden geleverd op de datum en het vroege tijdstip waarom ik had gevraagd. Bestelling per email, zo ook orderbevestiging. Alleen telefonisch contact verliep niet helemaal zoals gevraagd. Ik had een andere contactpersoon doorgegeven voor de levering omdat ik daarbij niet aanwezig kon zijn. Dat is niet goed foorgegeven waardoor ik werd gebeld. Die fout is daarna hersteld en voor de levering is alsnog de contactpersoon gebeld
27 October 2021
Moos
Amsterdam
Werd eerder geleverd dan de leverdatum Was ik erg blij mee
26 October 2021
lindon willard
s’graveland
De indruk van de website is positief, overzichtelijk en het bestelproces makkelijk te doorlopen. In vergelijking met andere aanbieders van stalen balken (in mijn geval een IPE profiel) ook heel scherp geprijsd. Bij de bestelling had ik door onoplettendheid een te grote hoeveelheid houtdraadbouten besteld, dit werd opgemerkt door een medewerker van Limtrade welke telefonisch contact opnam, zodoende het juiste aantal door kunnen geven en de medewerkster bedankt voor de opmerkzaamheid. Hiervan is nadien ook een credit factuur gemaakt en het verschil bedrag terug gestort op mijn rekening. Overige communicatie via e-mail is ook prima op orde, bestelbevestiging, factuur en de leverdatum en tijd (die laatste op drie uur nauwkeurig) Dit i.v.m. vervoer per vrachtwagen. De levering was ook prima verzorgt, een nette, aardige chauffeur die de producten vakkundig met de vrachtwagenkraan heeft neergezet op de door mij aangewezen plek. Al met al een heel prettige ervaring, ga zo door Limtrade!
25 October 2021
Wouter
Gorssel
Bestelling ging prima en bezorging was ook prima
Heinz Schigt
WINTERSWIJK
Very good customer service, very well organised, fast delivery.
Eliza Chiba
den Haag
Gped
Thjeu
Budel-dorplein
Fijne site om te bestellen en vlotte levering
18 October 2021
Sjoerd Fokkema
Utrecht
Net als altijd ...goed
15 October 2021
Ben Bastiaansen
Breda
Super bedrijf Had een steunbalk besteld zou 2 weken later bezorgd worden Na een mailtje dat ik hem een week eerder nodig had Hebben ze super goed geholpen met spoed verzending verzonden En had ik hem optijd binnen
14 October 2021
Tom
Rijsenhout
Goede communicatie en netjes afgeleverd.
12 October 2021
S
Brunssum
prima materiaal, enkel lange levertermijn..
12 October 2021
Wim
Zichem
Vervoer in eigen beheer met een zeer kundig persoon op de auto.... dat maakt het allemaal stuk fijner!!
Lars Westra
Haarlem
Prettig contact aan de telefoon. Goede aanbeveling voor iets dat nog niet online op de site stond. Stalen balken perfect op kleur.
Robert
Maastricht
Zowel de artikelbeschrijving, orderproces als levering verlopen steeds heel erg vlot.
Jelle W.
Leuven
Duidelijke communicatie wanneer je je levering mag verwachten. Zeer vriendelijke chauffeur.
4 October 2021
Ronny
Tervuren
Online besteld en binnen twee weken geleverd.
4 October 2021
Michel Bakker
Nieuw Vennep
Goede prijs/kwaliteit Fijn geleverd en goed verpakt
2 October 2021
Cuijpers
Cadier en Keer
besteld en op tijd geleverd
1 October 2021
eize Schaap
Nijelamer
goede klantenservice, correcte levering en prijs, keurig geleverd zoals afgesproken, behulpzame chauffeur
30 September 2021
peter