Geweldig bedrijf En Ondzettend mee denkend

Top bedrijf zaten omhoog En hadden de levering eerder nodig dan hun planning was En echt ze hebben het zo weten te regelen dat alles op tijd was geleverd Ondzettend dankbaar daar voor Al met al top bedrijf !!!

Snel geleverd volgens afspraak, netjes verpakt

Enige nadeel waren de krassen in de ijzeren plaat

Wederom snelle levering

Prima bedrijf. Snelle levering.

Een snelle en correcte ervaring

Van bestelling plaatsen, het verzagen en leveren, liep alles vlot en correct. Een aanrader om mee samen te werken.

Redelijk

Enkele h profielen niet recht.. transport schade ?

Prima geregeld

Prima balk geleverd.

Sneller dan verwacht is de stalen balk, gestraald en in de menie, geleverd. En exact op maat.

Zeer fijn en bekwaam

Ik ben goed geholpen met mijn op maat gemaakt staal en kokerprofiel. Op tijd geleverd.

Prima ervaring al vele malen.

Als ik dan toch één minpuntje mag noemen is het soms laat doorgeven van de aflevertijd....gelukkig is het wel altijd goed gekomen.

Wel snel geleverd maar staal slordig/nog nat in de menie en krom

Staalstrippen vers in de menie gebundeld, daar lelijke plekken. En bovendien waren alle strippen over 5 mm over 2 meter krom.

Betrouwbaar

Goed bereikbaar , levering op afgesproken tijdstip

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk! Chauffeur belde op verzoek een 1 uur van tevoren. Prima afspraken mee te maken.

Op tijd geleverd, goede communicatie

Prettig en professioneel.

zeer goed

snelle levering. Optimalisatie zou zijn als op de website ook lengtes met schuine hoek te bestellen zouden zin

Goed.

Goede dienstverlening, profielen op lengte en conserveren.

Snel

Snel en goed volgens afspraak

Topservice en opvolging!

Correcte afhandeling van orders. Vlotte opvolging en levering, wat niet altijd evident is dezer dagen.

Prima, snel, meedenkend

Prima, snel, meedenkend

correcte levering op het afgesproken moment

Door omstandigheden op de werf hebben we de levering van bouwstaal een tijdje moeten uitstellen. Dit was geen probleem voor Limtrade. Zij bewaarden onze bestelling tot wij er klaar voor waren wat ons grote zorgen bespaarde.

Duidelijke webshop, snelle levering

Goede service, ik ga hier zeker de volgende keer weer bestellen.

Nette prijs en snel geleverd!

Netjes en snel geleverd.

Zeer vriendelijk personeel, snelle afhandeling en behulpzame transportxeur

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Limtrade. Je wordt goed en duidelijk geïnformeerd. Levering ruim binnen de gevraagde leverdatum. Goede medewerking van de transporteur bij het lossen

Goed geregeld

Correct

Dit was mijn eerste bestelling en het werd zelfs een week eerder geleverd dan voorzien.

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt