prima telefonisch advies en goeie vlotte service.

zie bovenstaand

zeer tevreden

alles correct afgehandeld!

snel, groot assortiment, produkt komt goed overeen met beschrijving

prima, tot de volgende

Het beste uit Limburg. Maar dan van staal

Snel en eerlijke mensen. Helpen graag met de mogelijkheden die ze hebben.

Klantgericht, super snelle levering op verzoek!

Goeie klantenservice

Doordat Limtrade gecombineerde bezorgkosten rijdt was het niet mogelijk een andere tijd te kiezen voor de aflevering. Echter heeft de chauffeur na een telefoontje van de klantenservice zonder dat we thuis waren de steunbalken perfect afgeleverd waar ik ze wilde. Niet te duur, snel en goeie service!

Top! Kundig bedrijf met follow-up.

Limtrade was duidelijk op de website, snel met een offerte en aanpassen was geen probleem. Technisch tekenaar belde nog om even extra te controleren, alles geleverd volgens tekening. Topper. Mocht er behoefte zijn aan enkele verbeterpuntjes: - profielen hadden wat schade van (ik denk) het lossen waardoor de verf/menie eraf is, maar dat is met 10 min bijgewerkt; - bij in ieder geval één voet van de K70.70.4 was de voet iets krom getrokken door het zetten van de lasnaden. Maakt voor toepassing niet uit.

Prima Firma.

Bestelling gedaan via webshop daarna nog telefonisch contact. Keurig geholpen staal keurig op maat en op tijd geleverd.

top

top

De levertijd was niet geheel duidelijk, maar na contact met Limtrade zijn de kokerprofielen snel bezorgd. Goede service dus.

Goed nakomen van afspraken

Positief. Zeker voor herhaling vatbaar.

Levertermijn wordt niet gehaald

Een week lijkt me al veel voor een webshop om te kunnen leveren. Deze termijn dan ook overschrijden is nog erger. Verwachte leverdatum 14-09-2020 opgegeven door Limtrade zelf. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.

Super geholpen

Netjes aan de telefoon en snelle levering. Door ziekte van een medewerker van Limtrade buiten de openingstijden de stalen profielen toch kunnen ophalen. We hadden dit nodig om een paardenstal te verstevigen,dus we zijn erg blij dat we het toch hebben kunnen ophalen. Toppie

duidelijke , snelle bestelling met een zeer snelle levering van een prachtig product .

voor de renovatie van mijn betonnen visvijver was ik op zoek naar een goeie beton verf , op de cite van limtrade.nl vond ik snel wat ik nodig had , deze bestelling werd heel soepel verwerkt en nog sneller thuis , perfect afgeleverd ,

Geweldige service

Besteld, snel en correct geleverd.

Goede prijs en fijne chauffeur

+Vriendelijke medewerkers +Aardige chauffeur +Redelijk snel geleverd +Kapot glasplaatje snel opgelost - Ontvangen/calculeren van de offerte duurde lang.

goede service en vriendelijke chauffeur

Alles verliep naar wens. Was van begin op de hoogte dat de levering afhing van groepering voor het beperken van transportkosten dat dan ten goede komt van alle klanten.

Geen centje pijn, spullen geleverd zoals het hoort te zijn.

Een artikel was niet op voorraad, ik werd gelijk gebeld om te overleggen. Prima opgelost. Hele vriendelijke dame aan de telefoon, die ook gelijk met een goed voorstel kwam, perfect! Prijzen zijn zeer concurrerend en de kwaliteit is goed. Levering eerder dan verwacht, waar maak je dat nog mee?

goed, communicatie omtrent levertijd en levering nadat de bevestiging gestuurd is zou beter kunnen. En dan zodra definitieve datum bekend is of paar dagen voor verwachte leverdatum nog geen definietive datum bekend is een mail sturen.

Snelle levering goede service

In mei / juni 2020 diverse stalen balken en profielen besteld. Alles van goede kwaliteit en geheel volgens de opdracht geleverd. Goede en tijdige communicatie aangaande de datum en tijd van levering. Oftewel top leverancier !!

Snel, goed geholpen in 1 woord tevreden!

Bellen, bestellen, betalen en het wordt geleverd. Super!

Snel geleverd, en netjes ter plaatse afgeleverd

Geweldige service

Ik had de verkeerde voetplaatjes besteld voor de draagbalk van de keuken omdat ik de nieuwe teling van de architect niet had en na één enkele mail hierover hebben ze het aangepast en zonder extra kosten de juiste geleverd binnen een week

Alles top

Mijn bestelling kon vroeger geleverd worden dan eerst aangegeven Super behulpzame klantendienst

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt