Reactie van het bedrijf
Beste Ayrton,
Uw verwachte leverdatum stond vermeld op 5 werkdagen. Hierbij geven wij in de allereerste mail van communicatie (de orderbevestiging) al aan dat dit een VERWACHTE leverdatum is en dat wij hiervan enkele dagen vanaf kunnen wijken. Dit kan dus vaak ook sneller zijn. Wij geven dus, zoals gezegd, een schatting aan. Hierbij geven we ook aan dat u MINIMAAL een dag voor levering een melding ontvangt met de afleverdatum + het aflevertijdstip. Wij zijn geen webshop die alleen maar producten uit de rek pakken en in hoeven te pakken. Wij zijn een webshop die door heel België en Nederland leveren en alle producten persoonlijk voor alle klanten op maat maken, hoe groot de order ook mag zijn. Hier gaat dan ook een stuk meer tijd in zitten, aangezien alles maatwerk is, wat door productiemedewerkers wordt gemaakt. Dit doen we voor zowel kleine pakketjes als afhaalklanten als wel voor de grote orders die uitgereden moeten worden met vrachtwagens door het hele land. Indien u of een andere klant de order sneller wenst, proberen wij dit altijd voor de klant te realiseren, zoals in de overige recensies ook vaak te lezen valt. Echter hebben we geen bericht van u ontvangen of u de order sneller kon ontvangen. U heeft tot op heden nog niet laten blijken dat de leverdatum een probleem was voor u, anders hadden we u graag geholpen de leverdatum te vervroegen.
De reden dat de order vandaag, een dag later dan de verwachte leverdatum, wordt geleverd, is omdat wij afgelopen week met zieken productiemedewerkers te maken hebben gehad. Helaas ervaren ook wij problemen door de coronacrisis. Hierdoor zijn we een beetje achter komen te liggen in het productieproces.
We vinden het jammer dat u middels een negatieve recensie contact met ons op neemt. Indien u met ons contact had opgenomen hadden we u graag geholpen naar uw wensen en de leverdatum graag voor u naar voren gehaald.