Snel, goede prijzen, levering conform afspraak en zeer klantvriendelijk

Alhoewel op de site een levertijd stond aangegeven to maximaal 8-10 werkdagen, kreeg ik mijn staal al binnen 2 dagen geleverd. Ik had aangegeven dit binnen en week nodig te hebben en zij gaven aan daar rekening mee te kunnen houden. Aangezien de prijzen ook nog eens scherp zijn kan ik alleen maar positief zijn over deze ervaring.

Fantastisch!

Goede klantenservice, alles volgens afspraak, zelfs een eerdere levering dan verwacht. Vriendelijke chauffeur belt van te voren als hij in de buurt is. Top bedrijf. Prima prijzen, goedkoper met bezorging dan een bedrijf om de hoek!

Aardige mensen, wel slecht bereikbaar.

Wanneer bereikbaar, zeer attente medewerker. Heeft mij prima geholpen met de zaaglijst. Helaas is de zaaglijst niet (goed) doorgegeven aan de zagerij. Daardoor is er teveel van het ene profiel en te weinig van een ander profiel geleverd. Tevens is van een UNP profiel maar de helft geleverd. Op de zaaglijst stonden deze wel vermeld, maar op het factuur niet. Blijkbaar werkt men dus niet van de zaaglijst maar van het factuur. Als ik dit eerder had gezien, was dit nog te corrigeren geweest.

Super goed!

Fijne ervaring. Goede hulp, meedenkend en snelle levering.

flexibel en willen meedenken

De bouw stond stil en eigenlijk was de levertijd van ons produkt 2 weken, maar na een mailtje met uitleg heeft Limtrade het aangepast en binnen een week geleverd!

Perfecte Service

Perfecte Service, vriendelijke en adequate klantenservice, prima kwaliteit.

Top service en klantvriendelijk

De levertijd leek problemen op te leveren, maar door extra inspanning van de medewerkers van Limtrade is dit uiteindelijk toch gelukt.

Problemen werden snel en adequaat opgelost.

Helaas ging er van alles mis met mijn bestelling, zowel bij Limtrade zelf als bij DPD. Maar dat werd snel, adequaat en vriendelijk opgelost.

Perfecte levering, zeer klantvriendelijke telefoniste

Ondanks de corona perikelen en samengevoegde verzendingen is het Limtrade toch gelukt om op de door mij gewenste dag af te leveren wat in eerste instantie niet mogelijk was. Geweldig zo'n bedrijf dat meedenkt met de klant. Ook de door mij gemaakte fout in het afleveradres was in no time opgelost.

Geweldige service.

Ik had een bestelling gedaan. 2 keer gebeld om te vragen of het op tijd opgestuurd zou worden. Er is speciale moeite genomen om mijn bestelling op tijd te laten zijn. Topservice.

Fouten worden onmiddellijk rechtgezet

Foutieve levering tov men bestelling. Na mailing werd deze zeer snel & kosteloos rechtgezet. Top service

top levering

producten besteld fout gemaakt in lengtematen netjes aangepast en kosteloos nieuwe geleverd

Bestelling niet geleverd

Ik wacht nu al 2 weken op mijn bestelling, waardeloos!!!

Limtrade levert volgens afspraak door vriendelijke & behulpzame medewerkers zowel op kantoor als op

Limtrade heeft geleverd volgens afspraak. Back office medewerkers aan de telefoon geven vriendelijk & duidelijk antwoord op de gestelde vragen. Vracht is door, wederom vriendelijke chauffeur, netjes op tijd en in overleg geleverd.

Zeer tevreden over de service

In eerste instantie was er bij levering wat staal verbogen. Dít werd zeer snel opgelost door een nieuwe levering, geheel kosteloos.

super

Alles volgens afspraak geregeld

Zeer klantvriendelijk

Snelle service, meedenkend bij Speciale Verhoeven en goede oplevering van de bestelde zaken.

goed afgeleverd

netjes verpakt en afgeleverd op de afgesproken datum

Super levering en snel prima afspraken kunnen maken

Afspraken over levertijd gemaakt en nog 3 dagen eerder geleverd we waren er super blij mee

prima, delen snel verstuurd

Delen zijn snel verstuurd alhoewel het eerst 2 weken zou duren. prima service

waardeloze leveringen

Totaal geen afspraak mee te maken over leveringen

koker 35x35 besteld van 2 meter, 5 dgn op moeten wachten. ik was van mening dat jullie alle kokers op vooraad hadden en enkel op maat te hoeven zagen. daarom dat ik 5 dgn nogal lang vind, maar ben tevreden met de service,dat ik kan ophalen bij u.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Uitvoering order exact op maat, bezorging niet.

De bezorging stond gepland tussen 10.00 en 11.00 uur. Geen bericht van vertraging ontvangen. Om 11.30 gebeld, bleek vertraagd. Uiteindelijk om 13.30 bezorgd.

Prima service, prima materialen

Snelle levering, geen problemen.

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt