3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering stalen balk voor weinig geld en thuis bezorgd.

Bij bezorging wel even bellen als het wat later wordt op de dag.

Pluspunten

Vriendelijk goede service

Nvt

Pluspunten

Juiste product geleverd. Duidelijkheid

Levertijd kan sneller

Pluspunten

Goede webshop met voldoende assortiment

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering 4 weken na betaling/bestelling. Dat is echt veel te lang

Pluspunten

Snelle levertijden en prima prijzen. Makkelijke website Chauffeurs behulpzaam en vriendelijk

Definitieve leveringsdatum iets (dag) eerder doorgeven...nu soms vlak voor levering

Pluspunten

Correcte levering , mooi product

Pluspunten

- Overduidelijk de goedkoopste van vele websites die ik heb bezocht - Groot en overzichtelijk assortiment - Snelle en fijne communicatie - Afspraken komen ze keurig na - Prima kwaliteit staal en mooi afgewerkt - Uitstekende maatvoering - Dag voor levering mail ontvangen dat ze de volgende dag zouden leveren met de verwachte tijdindicatie - Ondanks ons slecht bereikbare woonadres toch netjes voor de deur geleverd

Als het even kan nog wat sneller aangeven wat de de definitieve leverdatum gaat worden :)

Pluspunten

Uitstekend bedrijf. Handige website, duidelijke productbeschrijvingen, snel de orderbevestiging ontvangen, fijne communicatie over de levering, behulpzame en aardige chauffeur en top kwaliteit producten mogen ontvangen. Bedankt en ga vooral zo door.

Pluspunten

Ontzettend tevreden over dit bedrijf. Het is inmiddels mijn standaard website geworden om bouwproducten op te bestellen. Je kan hier eenvoudig je bestelling plaatsen en het aanbod is gewoonweg top. Maar ik ben vooral zeer tevreden over het vakmanschap binnen dit bedrijf. Het is ontzettend handig dat je hier je producten op maat kan laten maken en evt. platen kan laten aanlassen e.d. Je krijgt hier echt een bestelling naar wens. Het bedrijf is goed te bereiken en er vind altijd een fijne communicatie plaats, waardoor je ook makkelijk al je wensen kan aangeven. Voor mij dus echt een aanrader als je een goeie website zoekt om bouwartikelen op te bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en telefonisch snel te berijken.

We hadden telefonisch een (ongeveer ivm vrachten) datum afgesproken , maar dat ging niet goed kwa datum . En werden wij daarvoor beschuldigd dat wij het fout hadden verteld . Uiteindelijk wel GOED opgelost .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ijzer op maat besteld maar was niet haaks gezaagd/geknipt. Blank ipe ijzer besteld kreeg gemenied waardoor extra behandeling nodig was voor lassen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, Ik kreeg alles perfect zoals besteld geleverd.

Hoge verzendkosten

Pluspunten

Keurige levering op de afgesproken datum. Prijs/kwaliteit perfect in verhouding.

Pluspunten

goede kwaliteit en mooi engineeringswerk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs voor goed product.

Communicatie. Communicatie. Communicatie. Let daar eens op aub.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige levering en behulpzame chauffeur.

Planning eerder kenbaar maken.

Pluspunten

Gewoon goed, zonder flauwekul.

Pluspunten

komen hun afspraken na en je word zelfs mooi op tijd gebeld

Pluspunten

Snelle goede levering vriendelijk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product ziet er goed uit en chauffeur was behulpzaam

levering was ver buiten door jullie aangegeven levertijd en gaf problemen met bouwplannen

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt