Pluspunten

Overzichtelijke site, duidelijk in prijs en product.

afhaal moment, 11 werkdagen vond ik wel erg aan de lange kant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als jullie iets aanbieden op internet dus op jullie webshop gaat de gemiddelde klant er van uit dat het snel geleverd word en gewoon in huis heeft. En niet een paar weken later leveren!!

Pluspunten

zeer flexibel en staan voor alles open.

Pluspunten

Pluspunten

Ik ben tevreden over dit bedrijf. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en bij afname goed geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Beter comuniceren

Pluspunten

overzichtelijke offerte

Levertermijn aangeven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

sneller leveren heb twee weken moeten wachten op mijn spullen

Pluspunten

goede prijsstelling

in geval van bewerkingen (menieen, verzinken) de voortgang van de levertijd regelmatig actualiseren en communiceren met de klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel slecht comunicatie

beter beheer van afleveringen

Pluspunten

snelle levering, ook in belgie

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en flexibel. Produkten nettes verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Je kan op maat bestellen

Levertijd was wel erg lang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na bestelling, volgende dag gelijk kontakt over leverdatum. Korrekt geleverd op afgesproken datum, Geleverde materiaal, kompleet en netjes op gevraagde maten.

Pluspunten

Perfecte shop voor particulieren die staal wil kopen met ook de beste prijzen.

Je moet wel op tijd plannen want mijn leveren kon pas na 2 werk weken geleverd worden. Maar dat wist ik ook wel de volgende dag na bestelling was geplaatst.

Pluspunten

- Kwalitatief goede producten - Snelle levering - Goede communicatie

Pluspunten

Korte lijnen. Duidelijke dienstverlening. Geen onrealistische levertijden. Zeer concurrerende prijsstelling.

Misschien qua levering een iets grotere kraan. Maar dat is denk ik afgankelijk van de bestelling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Levertijd duurt erg lang

Pluspunten

snelle correcte service en een belangrijk detail ,niet duur.

op dit moment geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na 8 dagen wachten nog geen enkele reactie ontvangen op de status van mijn bestelling die vooraf betaald is. Op maandag 24 -10 -2016 een bestelling gedaan. Status van de order staat sindsdien op verwerken. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie. Op vrijdag 28 -10 2016 gebeld met een medewerkster van Limtrade. Volgens haar lag internet er uit en kon het tot maandag duren voordat het was opgelost. Kennelijk kon men tot die tijd dus helemaal niets doen. Wel raar, want de website is op en na die vrijdag nog wel bijgewerkt. En mocht het daadwerkelijk zo zijn dat internet niet werkt dan log je toch vanaf een locatie aan waar wel internet is, Limtrade gebruikt immers een webshop template met weblogin. Ik heb mede op basis van waarderingen besloten bij Limtrade te kopen, maar nu ik de reacties analyseer lijkt het er sterk op dat Limtrade zelf waarderingen plaatst om de beoordeling om hoog te krijgen. ( zie de tijdstippen en dagen ) Ik zal op deze waarderingssite nog een waardering plaatsen zodra ik de spullen daadwerkelijk heb ontvangen, vooralsnog ga ik daar gewoon van uit.

Informatie delen ipv helemaal niets van je laten horen. Ook als er iets mis is kun je op z'n minst de klant informeren.

Pluspunten

alles geleverd volgens afspraak,prima dus

Pluspunten

Vriendelijke en goede service. Snelle levering

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt