Originele beoordeling
Originele beoordeling
Ik heb uw review gelezen en gezien dat u de spullen te laat hebt gekregen om ze mee te nemen op vakantie. Graag wil ik nog wel even uitleggen hoe een en ander is gegaan. De accu’s waren op het moment van bestellen niet voorradig en dit wordt op de website ook keurig aangegeven doordat hierbij vermeld staat dat er sprake is van een “extra levertijd” bij de bestelling van deze goederen. Dit doet het systeem nl. automatisch op het moment dat de voorraad nul is geworden. Omdat wij onze klanten toch graag snel van dienst willen zijn, heb ik besloten deze goederen bij een andere leverancier te bestellen en deze rechtstreeks door te laten leveren naar u, zodat hier geen nog langere wachttijd op zou zitten. Voor uw informatie, deze accu’s heb ik besteld voor exact dezelfde prijs als ze aan u worden verkocht, dus dit ging zelfs geheel zonder marge maar ik heb dit gedaan om u toch snel te kunnen leveren. Helaas lukte het niet om dit vrijdag nog bij u geleverd te krijgen, maar is dit op zaterdag afgegeven. Vandaar dat de pakketjes ook separaat zijn aangeleverd en ik heb bewust de koffer op dezelfde dag aan laten komen. U mag van mij uiteraard een beoordeling geven die u het beste vindt passen, maar termen als “leugenaar”, “doen alsof je groot bent” en “webshop hero’s” vind ik in deze ongepast en ook ver bezijden de waarheid. Dat ze voor u te laat zijn geleverd vind ik uiterst vervelend, maar de reactie vind ik met inachtneming van de aanduiding op de website en het bovenstaande wel uit zijn verband getrokken en zoals aangegeven ongepast.