Pluspunten

perfecte en snelle levering , goede communicatie via de chat. alles gebeurt zoals beloofd.

doe zo verder !

Pluspunten

Ze denken actief mee met de klant, ook al wordt er 20x contact opgenomen :o) Over het algemeen genomen, ben ik zeer tevreden over het geheel.

Hou rekening met de actuele levertijden en maak de klant niet blij met een dooie mus. Als iets er niet is dan is het er niet.

Pluspunten

Levering zoals beloofd, prima ondersteuning voor opstarten drone

geen

Pluspunten

snelle levering en goeie service! Zelfs na problemen met hun online-shop werd mijn dringende bestelling afgehandeld en zoals beloofd op tijd geleverd!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Tevens veel en professionele hulp vanuit de klantenservice mbt de keuze welke drone te kopen. Webshop voldoet volledig aan de wensen van de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede prijs voor de aangeboden producten - Ruim aanbod - Snelle bestelling

Communicatie naar klanten. Indien order niet wordt geleverd volgens aangegeven data, gelieve dan de klant proactief te verwittigen. Wacht niet tot de kant vraagt naar de levering van zijn drone van een aanzienlijk bedrag.

Pluspunten

Handleiding is in zeer kleine letters. vergrootglas nodig om dit goed te kunnen lezen.

Pluspunten

Op tijd en in prima staat geleverd

Pluspunten

Tevreden snelle levering en beschrijvingen kloppen

Pluspunten

Super snelle en goede levering in een zeer goede verpakking ik was verrast dat er een Nederlandsche Handleiding bij zat.

Er zijn 4 dingen die ik even aan wil halen. De handleiding is zo klein gedrukt dat ik een vergrootglas nodig heb om het te lezen. Waarom zit er geen kabeltje bij om de afstand-bediening met het mobieltje of tablet te verbinden. En voor een paar centen meer had er ook wel een micro SD kaartje bij kunnen zitten. Bij Android krijg ik te zien dat het toestel niet geschikt is, wat natuurlijk mogelijk is bij een wat oudere telefoon en bij Iphone kan ik geen account aanmaken dus ook niet inloggen.

Pluspunten

Een zeer goede ervaring met Dronekopenonline.nl alles op tijd en volgens afspraak Dank u wel jullie hebben ons vertrouwen gekregen

Pluspunten

Op de site staat duidelijk de beschikbaarheid aangegeven. Een supersnelle levering: vrijdag 20 uur besteld, zaterdag geleverd!

Ik kom jullie moeilijk vinden op google

Pluspunten

goede service

kijk wat beter voor jullie het product terug sturen

Pluspunten

Super levertijden ook helpen ze je supper snel en goed als er dan al wat mis gaat

Ik heb een drone gekocht maar er zat een engelse lader bij waar we in nederland dus niks mee kunnen

Pluspunten

Top producten, snelle levering.

Pluspunten

Nederlandse beschrijving bij de drone .

Pluspunten

Heel snel geleverd. Had de drone om 21.00 's avonds besteld en kreeg hem de volgende dag al geleverd. Ook goede service. Ik had een probleempje met mijn drone, maar ben hier heel goed bij geholpen door Dronekopenonline

Pluspunten

Regaeren zeer snel en professioneel.

Op dit moment niet.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Plus: Drone wel snel maar niet compleet geleverd. Min: Bij defecte voeding zeer slechte service. Na weken wachten op de nieuwe voeding, wordt er ondanks foto's, filmpjes en omschrijving van het defecte onderdeel een verloopstekker opgestuurd. Elders maar een nieuwe voeding gekocht!!!

Verbeter de service!

Niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Geen enkel issue, geode support via chat

Pluspunten

eerste contact : prima ,correct ,snel