Pluspunten
zeer mooie planten,en een zeer snelle levering.
Pluspunten
Zeer positief over email contact met Luchtplantjes, er werd snel, uitgebreid en adequaat gereageerd.
Pluspunten
correcte, fijne levering & leuke attentie (chocolaatje ;-)
Pluspunten
Goeie service, snelle levering en goed verpakt!
Pluspunten
Ik ben positief verrast. Ik heb elf mooie plantjes gekregen en ben er erg blij mee! De website is mooi en overzichtelijk, wat het shoppen een prettige ervaring maakt.
VerbeterpuntenIk had aangegeven dat het pakketje bij een verzamelpunt afgeleverd moest worden, maar uiteindelijk is het bij de buren afgeleverd. Uiteindelijk prima, maar was natuurlijk niet wat ik had aangegeven. Beter coordineren met de bezorgservice?
Pluspunten
Plantjes en accessoires zijn heel mooi verpakt met duidelijke instructies.
VerbeterpuntenBij de kit stond er dat je kleur van het zand en het touw kon kiezen maar deze opties kan je nergens aanvinken.
Pluspunten
Nadat een onderdeel van mijn bestelling beschadigd bleek, kreeg ik heel snel een vervanger toegestuurd, heel vlot en makkelijk opgepakt!
Pluspunten
Snel geleverd, mooi product
VerbeterpuntenEen advies voor het formaat plantje bij de houders was handig geweest.
Pluspunten
Super goede service, goed verpakt en snel geleverd. Mooie plantjes! Veel aandacht voor klantenservice
VerbeterpuntenIk zocht nog 2 andere plantjes die niet op de site stonden. Misschien klein beetje gaan uitbreiden
Pluspunten
Erg netjes en heel professioneel.
Verbeterpunten1 plantje was iets slechter, wat natuurlijk te begrijpen is. Maar wel jammer is. Het plantje is nu al weer beter.
Pluspunten
goed ingepakt in een doosje. Met een kaartje met chocolade erbij.
Verbeterpuntenik had liever een testvoeding voor het plantje gehad. als het bevalt ga je ook de voeding kopen. ook goed voor de verkoop dus. Ik vond zelf de zeegels erg tegenvallen en vooral de verschillende groottes in de gaten als je drie dezelfde kleur egels koopt. ik zou meer info over hoe je een zeeegel kunt ophangen met welk materiaal op de website hebben.
Pluspunten
Mooie goed uitziende plantjes en keurig verpakt.
VerbeterpuntenGraag naamkaartjes bij de plantjes.
Pluspunten
Ruime keuze en goede instructies ,goed verpakt en snelle verzending te volgen met track en trace .
Tips geven welk plantje in welk armatuurtje past. Wij kochten hangarmatuurtje mazr plantje is veel te groot.
Pluspunten
leuke attentie erbij en prima verzorgd.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Mooie plantjes
VerbeterpuntenIk heb de spray niet gekregen die je krijg bij een bestelling boven de 50 euro