Pluspunten
Zeer tevreden over hoe de plantjes verpakt zaten en over de snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Mooie plantjes, goede prijs- en kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenBestelling was verwisseld met pakket van iemand met zelfde voornaam, waardoor ik in eerste instantie verkeerde pakket kreeg. Niet echt klantvriendelijk. Late levering.
Pluspunten
Leuke, persoonlijke verpakking bij levering. Naast de leuke producten, maakten het chocolaatje en het geschreven briefje bij de plant het helemaal af. Goede kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenMisschien jammer dat jullie enkel DIY terrariums hebben. Persoonlijk had ik er wat last mee om het perfect in elkaar te krijgen. Uiteindelijk is het wel gelukt met wat hulp en ben ik tevreden van het resultaat. Misschien eens bekijken of er ook al enkele kant en klare exemplaren bij zouden kunnen :)
Pluspunten
Zeer positief! Alles was in orde: snelle levering, goede kwaliteit.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt én mooie plantjes!
Pluspunten
Goede service en communicatie. Geeft ook goede adviezen mbt je bestelling.
Pluspunten
Kwaliteit, snelle levering.
Pluspunten
Leuk verrassinkje bij de bestelling! :) Goeie omschrijving wat betreft verzorging erbij
Pluspunten
Aanvullende informatie betreft verzorging. Kleine attentie.
VerbeterpuntenWanneer je in de bestellijst plantenvoeding al hebt besteld niet nogmaals weer plantenvoeding staat aangevinkt. Deze kan je dan ook weer uitvinken. Bestel je dit dan dubbel of niet etc. Beetje verwarrend. Wordt later wel duidelijk met afrekenen, maar toch !
geen
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt.
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit glazen plantenspuit. Ik heb er twee gekocht en beiden lekken ze en sproeien ze slecht. Je kunt niet goed vernevelen. Er komen 3 grote lekkende stralen uit. Geen aanrader.
Beste Naomi, Bedankt voor je beoordeling. Helaas heb je ons niet even een mailtje gestuurd, als je namelijk de problemen had uitgelegd hadden we op onze kosten de plantenspuiten terug laten sturen en krijg je natuurlijk je geld terug. Plantenspuiten kopen wij in bij een groothandel en controleren we inderdaad niet allemaal op werking.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenVermeld de naam van het plantje, desnoods met potlood op inpakpapiertje. Vooral bij levering van meerdere op elkaar lijkende planten.
Beste Klant, Hier hebben we aan gewerkt, vanaf 21 augustus vernoemen we elke plant!
Pluspunten
Heerlijk hoe uitgebreid de informatie over de verzorging is! Daarnaast ook een snelle bezorging. De plantjes die ik uiteindelijk kreeg zagen er geweldig en erg gezond uit. Ze liggen nu twee weken en groeien uit tot prachtige planten.
Pluspunten
Duidelijke en boeiende webwinkel. Goede kwaliteit van de plantjes en accessoires. Bestelling was zeer zorgvuldig ingepakt. De eigenaresse ging op vakantie (was duidelijk aangegeven op de website) maar heeft nog de extra moeite genomen om mijn bestelling te verwerken en op tijd te verzenden, helemaal top!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijne webwinkel voor mijn favoriete plantjes, goede uitleg voor verzorging, snelle levering, prima verpakt zodat je plantjes in prima conditie aankomen en met altijd een kleine attentie en leuke kaarten maar vooral vergeten zeer goede prijzen
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
vlugge levering en goed verpakt
Verbeterpuntengeen