Pluspunten
Alles goed mooie plantjes snelle levering
VerbeterpuntenGeen wat mij betreft
Pluspunten
Prima gekeverd. De kwaliteit moet. Nog blijken. Enkele ( 5) hebben wat bruinige sprietjes aan onderzijde. Misschien hoort dit. Daar mij lijkt van biet. Is op grond hiervan mijn beoordeling op goed uitgekomen. Variëteit in plantjes leuk.
VerbeterpuntenNamen van plantjes. Soort afbeelding erbij zou leuk zijn Verder tevreden.
Pluspunten
Hier geldt niet alleen verkoop als handelsmerk, maar hoe gaat mijn klant de planten verzorgen! Deze insteek deed mij besluiten mijn planten bij u te bestellen. De bestelling snel en exact op tijd, maakte een uiterst verzorgde indruk. Bedankt, L.Abraham-Inpijn
VerbeterpuntenHeb ik niet kunnen ontdekken
Pluspunten
Al 2 bestellingen gedaan afgelopen weken. Alles netjes zorgvuldig ingepakt geleverd. Complimenten
Pluspunten
Mooie plantjes. Netjes en stevig verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing over de verzorging bijgevoegd. Leuke attenties bij het pakje. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
VerbeterpuntenWat ik minder handig vind is dat er op donderdag na 12 uur op vrijdag en zaterdag niet verzonden word. Dit betekend dat wanneer je donderdag middag plantjes besteld deze pas op dinsdag geleverd worden. Zou handiger zijn wanneer ditwat meer verspreid zou zijn over de week.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit OK
VerbeterpuntenOnmogelijk om bestelling te controleren wegens het ontbreken van naamkaartjes en daardoor onwezenlijk moeilijk en tijdrovend om alles terug te vinden. Blijft toch het gevoel dat er iets niet klopte met de juistheid van de gevraagde plantjes.
Pluspunten
Er zat iets niet bij mijn bestelling. Dit werd snel alsnog opgestuurd!
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen door Marieke, en de bestelling was heel snel in huis!
Pluspunten
Plantjes zijn perfect in orde toegekomen. Handleiding over hoe je de plantjes het best behandeld zat erbij.
VerbeterpuntenDe plantjes zijn groter dan ik dacht. Misschien ergens een afmeting of benadering weergeven?
Pluspunten
Snelle levering, zelfs klein presentje. Daarbij laten ze dus weten dat ze blij met je zijn als klant, dat is zeker fijn!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering, keurig verzorgd.
Pluspunten
Goede verzending; slim verpakt, goed dicht. Fijne aankoop en afhandeling!
Pluspunten
plantje ziet er zeer goed uit. Helaas wel erg klein.. Dat is als je online koopt niet goed in te schatten. Jammer
Pluspunten
Zorgvuldig met aandacht ingepakt. 'een cadeautje om uit te pakken' !
Pluspunten
Goede site leuke plantjes
Pluspunten
Alles prima in orde Goed beschreven wat je krijgt
Pluspunten
Uitstekend, plantjes van zeer goede kwaliteit, mooi ingepakt en een leuke attentie! Zeker een reden om nog een keer een bestelling te doen
Pluspunten
Snel, duidelijk, goede uitleg en attent!
Pluspunten
Snel en veilig, en ik kan mijn feedback kwijt.