Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenHoeveelheid varieerde per kleur. Had het idee dat er niet overal evenveel aan gewicht in zat.
Pluspunten
Snelle levering, planten in goede kwaliteit. De beschrijving van iedere plant is duidelijk en volledig. Bedankt voor het chocolaatje bij aankomst :)
Pluspunten
Ik had een plantje ontvangen dat wat beschadigingen had. Daar was ik niet zo blij mee. Na een mailtje heb ik een nieuw plantje toegestuurd gekregen. Heel goede service dus en goed met mijn klacht omgegaan.
Pluspunten
Keurige levering, planten in prama conditie. Levering inclusief verzorg instructies. Prima!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering, alles is in goede staat aangekomen (zelfs met leuke kaartjes bij als verrassing!)
Verbeterpunten/
Pluspunten
snelle levering, kwaliteit van de materialen, planten, duidelijke richtlijnen
VerbeterpuntenWanneer het factuuradres verschilt van het leveradres: De naam van de persoon van het factuuradres wordt niet op de doos vermeld. Indien deze de persoon van het leveradres vergeet te informeren dat er een pakje toekomt, moet dit eerst geopend worden voor we weten voor wie het pakje is.
Pluspunten
Erg uniek
Pluspunten
De plantjes werden snel geleverd en waren netjes ingepakt, alles zag er goed uit!
Pluspunten
Snelle levering, keurig alles ingepakt, aardig briefje (met chocolade !) erbij met uitleg over de verzorging. Ik ben helemaal tevreden
Pluspunten
Prachtige planten en uitstekend verpakt.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden !!!
Pluspunten
Keurig alles snel afgeleverd. Kwaliteit goed
Pluspunten
duidelijke uitleg over onderhoud planten makkelijke website
Verbeterpuntenik heb de druppel besteld incl plantje om ertussen te klemmen. het is handig om daarbij linkjes te zetten naar de soorten die het beste ertussen passen.
Pluspunten
duidelijke site snelle levertijd goed verpakt mooie plantjes
Pluspunten
Een heel snelle levering! Mooie plantjes
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, goede kwaliteit. Na mail, snelle reactie, keurig, snel en goed beantwoord.
VerbeterpuntenBaby pakket besteld: Bij levering niet duidelijk welk plantje welke soort is. Foutjes in advertentie?: staat 10x, zijn er 12, positief natuurlijk. Op het lijstje namen staan er 12, maar twee keer zelfde naam.. Lastig zelf achter te komen voor een groentje. Idee?: Elk verzonden plantje naamlabel bijvoegen?
Pluspunten
hele leuke goedkope plantjes en hele snelle levering
Pluspunten
goede plantjes, perfect verpakt, snel geleverd en nog een leuke attentie in mijn pakketje, bedankt!
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Zeer snelle levering. Hele mooie planten. Zelfs de "B-keuze" planten zien er goed uit. Netjes verpakt. Heel erg blij mee. Een aanrader!
Pluspunten
Hele mooie planten, snelle levering en personelijke benadering
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, goede kwaliteit
Pluspunten
De aandacht voor de klant via de kaartjes vind ik top.
VerbeterpuntenBij bestelling volop plantjes aanwezig,bij levering een week later waren ze op en moest ik andere uitzoeken. Probeer de planten te reserveren bij bestelling.