Pluspunten
Steeds weer nieuwe soorten planten, mooie en gezonde planten, klantvriendelijk en goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg leuke site.
Ik weet niet zo goed, hoe vaak ik ze water mag geven, het assortiment wisselt gelukkig enorm maar daardoor kan ik het niet meer opzoeken. Als ik mail, verwacht ik wel zeker antwoorde maar dat mis ik een heel klein beetje. Leuk om te zien dat steeds professioneler wordt.
Pluspunten
Geweldige service en goede kwaliteit !
Pluspunten
Alles ziet er weer super uit, de plantjes zijn geweldig, en we gaan er, mits we ze zelf goed verzorgen en liefde geven, veel plezier van beleven. Heerlijk ook dit droen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De bestelling kwam verzorgd verpakt aan en de luchtplantjes waren in een uitstekende kwaliteit. Ook werd er rekening gehouden dat de plantjes in de bestelde houders pastten. Dit is de tweede keer dat we bestellen bij luchtplantjes, onze vorige lading die reeds 2 jaar oud is doet het nog steeds prima!
Pluspunten
Mooie planten en alles lijkt hetzelfde dan de foto's op de website.
Pluspunten
Plantjes netjes verpakt. Leuke attentie erbij in de vorm van twee luchtplantkaartjes. Gezellige site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede levering, klantvriendelijk, denkt mee met de klant. Leuk verpakt, kortom een kadootje voor jezelf.
VerbeterpuntenGeen
de verleende service was slecht nadat ik een klacht indiende.
Beste Fenna, Bedankt voor je feedback! Er was volgens de database niet voor een andere leverdag gekozen. Op het moment dat je een email stuurde was de bestelling al onderweg, daar was niets meer aan te doen. We kunnen pakketten die al onderweg zijn niet terug halen. Dat je vorige plantjes dood zijn gegaan is heel vervelend, die bestelling was van eind september. Het succes van een luchtplant staat en valt met de juiste verzorging. Precies daarom kunnen we geen maanden garantie geven. Je geeft aan dat je de huidige levering nog niet hebt gezien, graag krijgen we feedback als je ze wel hebt gezien. Je kunt er ook voor kiezen de planten helemaal niet op te halen, dan komen ze vanzelf terug en krijg je het volledige aankoopbedrag terug gestort.
Pluspunten
Zeer goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenDuur.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie plantjes, snel ontvangen en goed verpakt.
Pluspunten
Snel.netjes verpakt.
VerbeterpuntenMss vermelden dat je sommige dingen zelf in elkaar moet zetten.
Pluspunten
Snelle levering, ruim aanbod en kennis van het product.
VerbeterpuntenHoge prijs, en de kwaliteit van de zogenaamde A-planten ligt in mijn ogen niet hoger dan de B-planten. Heb nu twee keer van beide wat besteld maar de A-planten hebben evengoed scheurtjes of lelijke plekjes en de B-planten soms helemaal niet.
Pluspunten
We hebben nu en sinds 'n paar jaar prachtige luchtplantjes van dit bedrij, die het allemaal heel mooi (blijven) doen, en waar we zeer van genieten; we volgen de verzorgingsinfo van u, op en deze werkt prima!
VerbeterpuntenGeen (Graag zou ik roze luchtplantjes kopen, (die had ik meegenomen uit Lat.Am, maar die zijn doodgegaan); misschien zijn ze een kwetsbaarder soort?
Pluspunten
ik was al bekend met Uw bedrijf , plantjes naar verwachting naar tevredenheid , en de uitgekozen bezorg dag in orde volgens afspraak