Pluspunten
Snelle verzending, mooie kwaliteit plantjes, leuk kadootje erbij
Verbeterpunten1 plantje was iets te groot voor het doosje, daardoor lichte beschadiging tip: laat klanten voor 20 euro een kado samenstellen in leuke doosje, 3 plantjes met verstuiver :-) het is leuk om kado te doen, origineel
Pluspunten
The packing and presentation of the box of great!
Pluspunten
Snel en perfect geleverd. Mooi verpakt
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering. Goede foto, grootte plantje op palm hand werkt goed!
VerbeterpuntenSite soms wat verhalend bij beschrijvingen --> duidelijk 'niet in direct zonlicht' is beter dan 'soms heb ik..' etc.
Pluspunten
Mooie lay-out, alles gemakkelijk, snel geleverd en goede producten.
VerbeterpuntenMinder verzendkosten, goedkopere accessoires
Onduidelijk dat er geen plantje bij de aanbieding zat. Volgens de foto was dit wel het geval. Jammer dat we nu een houder zonder plantje hebben.
Pluspunten
Planten zijn conform afbeeldingen en leuke en attent verpakking.
Pluspunten
Het product komt keurig verpakt aan en ziet er gezond uit. Levering is binnen een redelijke termijn. De verpakking bevat ook aan aandat leuke "extra's" die zeer gewaardeerd worden.
Pluspunten
Supervlotte en handige website! Zeer correct en duidelijke informatie. Ook leuk met de samengestelde pakketjes, ideaal voor als origineel cadeau!
Pluspunten
Netjes en keurig afgeleverd
Pluspunten
Snelle vlotte levering.
Pluspunten
zeer vlotte levering,heel tevreden over de kwaliteit,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, klantvriendelijk en goede hulp
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en vooral goede service. Geen negatieve punten.
Pluspunten
De plantjes en toebehoren zijn allemaal samen en snel geleverd geweest. De opvolging was overzichtelijk!
VerbeterpuntenOok al is het afleveradres verschillend van het factuuradres, het zou leuk zijn als de naam van de persoon van het afleveradres ook op het pakje staat. bv: Betty Raes (naam voor afleveradres) t.a.v Sara michiels (plaatser van bestelling) Zo weet deze persoon onmiddellijk voor wie de bestelling is zonder het pakje open te doen.
Pluspunten
Snelle levering en super verpakt.
Pluspunten
Zeer snel geleverd. Glazen bol was gebroken door transport maar meteen een nieuwe opgestuurd gekregen.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering! :)
Pluspunten
Snelle levering en goede tips hoe je je plantje kan verzorgen. Super leuke ansichtkaarten bij mijn bestelling ontvangen :)
VerbeterpuntenNog meer soorten plantjes
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenDe, overigens erg mooie, touwen die in de glazen bollen zitten hadden langer gemogen. Ik wil ze lager hangen dus moet ik ander touw kopen. (Misschien touw op afmeting verkopen...?)
Bij terrarium worden suggesties gedaan voor plantjes die ik op basis van naam niet zo snel kon vinden. Ik zou klikbare link zetten naar best geschikte luchtplantjes
Pluspunten
Toen ik mijn bestelling binnen kreeg bleek deze helaas niet compleet. Ik stuurde een mailtje en ontving de volgende dag al de rest van de bestelling met excuses voor het ongemak. Goede service!