Pluspunten
heel snelle levering in het buitenland
Pluspunten
Super snelle service, goed ingepakt en hele mooie producten
Pluspunten
Gewoon een goede bedrijf
VerbeterpuntenMisschien wat meer Accessoires .BVD drijfhout , Stein of kunst Stein.
Positive
Great service, great plants, thanks!
SuggestionsThe website delivery page is messy, too complicated!
Pluspunten
Prima kwaliteit plantjes en goed verpakt
VerbeterpuntenDe communicatie. Ik miste een tracktracecode. In plaats hiervan ontving ik een lege mail. Werd niet serieus genomen maar beantwoord met 'gisteren deed 'ie het nog gewoon.' Men kon mij geen tracktrace geven.
Duidelijkere uitleg over welke verzorging de plantjes die ik heb aangekocht, nodig hebben!
Pluspunten
Super snelle levering, ontzettend goed verpakt!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
een bedrijf om aan te bevelen , snelle levering, goed verpakt , duidelijke factuur . een sterk bedrijf die niet rigide aanvoelt.
Verbeterpuntennog beter worden
Pluspunten
Zorgvuldig verpakt , Zeer vlotte verzending.
Pluspunten
heel tevreden over de snelle service en duidelijke communicatie.
Verbeterpuntenmisschien nog een kleine handleiding toevoegen aan de pakketjes over de verzorging van de plantjes?
Pluspunten
De verpakking is echt geweldig. Vanaf het moment dat het pakket binnenkomt is het net een kadootje voor jezelf. Het komt heel persoonlijk en positief over. De producten zijn erg goed. Één van mijn plantjes bloeit al!
Pluspunten
Voor een klein bedrag, een leuk cadeau. Goede kwaliteit producten. Erg attente levering! Voor jezelf alsof je een cadeautje uitpakt. Verder erg handig dat er nog een beschrijving over de verzorging erbij zit. Verder vind ik dat de stijl (branding), goed bij het product past.
Pluspunten
zeer snelle levering, leuke attenties in het pakketje die bij gelijkaardige sites te betalen zijn
Iets meer uitleg over de verzorging
Pluspunten
Helaas zijn de plantjes wel een stuk kleiner dan wordt aangegeven op de website
VerbeterpuntenBetere afmetingen op de website vermelden