Pluspunten
Snelle levering, zeer netjes ingepakt zodat het heel overkwam.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zondagavond besteld, woensdagochtend in België geleverd, veilig verpakt, plantjes in prima conditie.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke instructies.
VerbeterpuntenPlantje was klein beetje bruin.
Pluspunten
Alleen maar lof Alles netjes ingepakt. Ook de B-plantjes zien er uitstekend uit.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering. Goed verpakt.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie .
Pluspunten
Snelle levering en mooi materiaal.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn de naam bij de plantjes terug te vinden bij levering. Gelukkig is de website wel duidelijk om het terug te vinden.
Pluspunten
Mooie plantjes, echte prachtexemplaren! Ze waren uiteindelijk veel groter dan ik had verwacht wat een klein probleem gaf bij de reeds op voorhand aangekochte glazen hangpot! Uiteindelijk kregen ze allemaal toch een mooi plaatsje. Wat de service betreft.. snel geleverd en mooi, verzorgt ingepakt.
VerbeterpuntenWat de Bell Cup pod betreft heb ik mij laten misleiden door de foto.. Dacht dat het een set van 3 potjes betrof. Jammer dat dit niet vermeld stond, want wou er 3 en zal dit nu niet meer bestellen gezien de extra verzendkosten. Voor de rest... top! top!
Pluspunten
Snel, overzichtelijk, verzorgd verstuurd
Pluspunten
Mooie plantjes. Zelfs de "sale" -plantjes waren van behoorlijke kwaliteit en leuk geprijsd.
VerbeterpuntenVermeld de naam van het plantje op het inpakpapiertje. Zo is het gemakkelijker de op elkaar lijkende soorten van elkaar te onderschijden. Hopelijk snel uitbreiding van het assortiment.
Pluspunten
Fantastisch product! Ben helemaal verliefd op m'n ontvangen luchtplantjes. Info omtrent verzorging lijkt helemaal prima.
Pluspunten
heel goed ingepakt ,mooie plantjes ,zelfs de 2 de keus plantjes zijn mooi ,niks af te keuren ,ik was en ben er dolgelukkig mee,zelfs de comunicatie tussen ons was perfect want als er een plantje niet is wat je bestelde krijg je een mail van hun om te vragen welk je in de plaats wil ,een echte aanrader
Pluspunten
Na problemen met de eerste levering werd er correct en heel snel gereageerd om een oplossing te bieden
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnel bezorgd en goed ingepakt, plantjes waren in perfecte staat.
VerbeterpuntenSommige plantjes iets kleiner dan verwacht icm prijs. Bij niet alle plantjes staan de afmetingen +/- vermeld.