Pluspunten
De hele levering klopte! Fijn.
VerbeterpuntenDe op de site aangekondigde korting werd niet verrekend, en er kwam geen reactie op mijn vraag hierover.
Pluspunten
Erg leuke mooie spullen en goede service!
Pluspunten
heel mooie plantjes ze worden keurig op gestuurd ik ben pas een beginner maar ik vindt het nu al leuk
Pluspunten
Snelle levering en mooie plantjes!!
VerbeterpuntenHou je webshop up to date zodat er geen fouten kunnen gebeuren met de bestelling. Ik bestelde en betaalde bv plantjes die blijkbaar uitverkocht waren maar dat gaf ie niet aan.
Pluspunten
Plantjes zien er goed uit, worden goed verpakt zodat ze mooi arriveren.
VerbeterpuntenAls iets niet compleet is, per mail klant informeren. Nu staat er wat doorgekrast op pakbon en is het geld terug gestort zonder dat je daarover geïnformeerd wordt.
Pluspunten
perfecte levering,zeer netjes en zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Mooie en duidelijke website. Ook prijs is uitstekend.
VerbeterpuntenEen bevestigingsmail sturen met daarin wanneer het wordt verstuurd. En contact houden als het niet loopt. Heb namelijk nog steeds niks ontvangen.
Beste Erik, U heeft ruim een week geleden een credit factuur ontvangen, de plant die u had besteld had niet online mogen staan en was niet op voorraad. Het aangekochte bedrag is daarna ook meteen terug gestort en staat alweer op uw rekening.
Pluspunten
Enorme goede service en top producten!
Pluspunten
Heb de plantjes in de in de vakantie van Luchtplantjes besteld,direct na de vakantie heb ik de bestelling ontvangen vlotter kan het niet!En prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Plantjes zijn niet duur vind ik Kaartje met verzorgingstips is handig.
Pluspunten
Snelle levering en plantjes in zeer goede conditie. En goede informatie. Best veel keuze.
Pluspunten
de plantjes zijn zo verzorgd, kan zeggen dat ik aan 3 reeds bloempjes heb, ben helemaal in de wolken
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
De plantjes zien er heel goed uit, snelle levertijd en goede persoonlijke hulp!!
VerbeterpuntenJammer dat bij de glazen bulb het touwtje en haakje niet zaten
Pluspunten
Snel geleverd en de plantjes zien er heel goed uit
VerbeterpuntenGeen