Pluspunten

Levertijd is heel goed!

Ik vond de plantjes echt heeeel klein! Ik had ze echt wel groter verwacht..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een leuke plantjes, super levering gaan netjes met de levering om zodat het goed bij de klant terecht komt

Misschien is het handig om er een kaartje bij te doen welke plant het precies is, soms is het lastig om te zien welke je nou hebt als je een set besteld

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Echte aanrader, keer op keer op tijd geleverd, perfect verpakt, prijs /kwaliteit van de planten is super.

Misschien nog een iets uitgebreider gamma van de prachtige terrariums.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Origineel product. Sympathieke volledige website. Snelle verzending (vertraging door PostNL, arme plantjes in de hitte. Maar ze deden het nog prima).

Ik vond het wat lastig in te schatten hoe de plantjes er uit zouden zien. Dat heb je sowieso natuurlijk met planten online kopen. Maar zou het daarom leuk vinden als er ook (naast de babyplantjes) een gemixt pakketje te koop zou zijn. En dat er bij levering de naam van elke plantje aangegeven is. Nu heb ik verschillende plantjes gekocht maar weet ik niet welke wat is. De meest geschikte nabestellen maakt dat het iets moeilijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi produkt, mooi gefotografeerd (ik ben fotograaf en maak sieraden) dat liefdevol beschreven wordt. Ik had ook nog geluk dat veel in de aanbieding was, daardoor was alles heel goed te betalen. Anders wordt het iets duurder, maar nog steeds goed te doen hoor. Ik vind de plantjes geweldig en de site mooie vormgegeven, alles functioneert goed. Heb wel een paar kleine ideetjes, zie verbeterpunten. Doe er niets mee hoor als je het overdreven vindt, of als het veel kosten met zich meebrengt, want zo is het ook goed! Groet, Martine (www.martine.nl)

-Website is niet altijd even overzichtelijk voor mensen die niet weten hoe elk plantje heet en hoe groot het is. Je kunt de grootte niet zo goed aflezen aan de foto's (hele mooie fotografie trouwens!) ondanks de munt. -De melding (dat je op vakantie bent) is veel te groot op elke pagina. Op de home page is ok, maar hoeft niet herhaald. -Het stukje info over openingstijden enzo zou ik veel kleiner doen en onderaan de pagina of onder een tabblad. Dat hoef je niet op elke pagina levensgroot te zien (ik heb wel een klein scherm, 15 inch). Ik zie op iedere pagina als die opent, dus als ik niet scroll, precies hetzelfde en pas helemaal onderaan zie ik de titel van de pagina. Gedoe dus en niet nodige irritatie als je 50 keer heen en weer gaat op de site (zoals ik). Over het produkt: de plantjes zijn top! Maar: de grabbers zijn veel te groot! Komen ze ook in small, want dan ga ik ze omruilen (als dat kan). In L past helemaal geen enkel plantje (dat ik heb gekocht). Ik zou sowieso er graag een suction bij willen want ik wil achteraf liever geen gat in de muur maken. Is daar geen andere oplossing voor? Verder super! Succes! ps je krijgt er wel wat klanten bij via mij, dus extra werk, sorry :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelheid van levering en kwaliteit van de plantjes.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten.

Pluspunten

Snelle service, alles helder en duidelijk. De plantjes kwamen mooi verpakt aan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat ik heel fijn vind is de informatie op de website. Als een plantje er anders uit ziet (bijv. iets kleiner dan normaal) staat dat er bij. Ook leuk dat het "persoonlijk" geschreven is. Ik vond de sale ook heel fijn nu, daardoor kon ik meer plantjes bestellen dan ik anders zou doen!

Ik vind de verzendkosten ten opzichte van de bestelkosten wat hoog. Maar snap ook dat die wel nodig zijn. Wellicht is er een slimme oplossing voor de verzinnen?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, kwaliteit

NVT

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie plantjes

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede informatie op de site en alles netjes verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en bestelling iets aangepast op aanvraag.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had twee baby pakketten besteld, plantjes waren een stuk groter dan ik verwacht had en het waren er ook meer dan verwacht! Heel netjes verpakt en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit product goed, prijs goed

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke foto's op de website.

Bij de foto's ook vermelden of het xerox epifyten zijn of mesic epifyten i.v.m. de verschillende verzorging van de plantjes. En voor een leek is het niet altijd duidelijk bij welke soort een plantje hoort.

Vrouw Rijssensloot 14

2614 MA Delft