Pluspunten
Alles was perfect in orde!!
Verbeterpuntenzijn er niet.
Pluspunten
Mooie producten, goede prijs, aantrekkelijke site
VerbeterpuntenBij de levering waren de plantjes ingedeukt en behoorlijke bruine bladeren. Na goed water geven kwamen ze gelukkig weer wat bij.
Pluspunten
Bijzonder, leuk, goede prijzen en ik zie dat er met passie gewerkt wordt
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Duidelijke site.
Pluspunten
Goed verpakt, duidelijke instructies!
VerbeterpuntenKwaliteit kan ik nog geen oordeel over geven. ik weet niet of het plantje het blijft doen!
Pluspunten
De plantjes zien er goed uit, mooi gevarieerd en met liefde en zorg verpakt. Duidelijke verzorgingstips.
Pluspunten
Mooie plantjes, betaalbaar, snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, leveringstijd
VerbeterpuntenDe kwaliteit en afwisseling in de soorten plantjes mag beter, veder alles prima.
Pluspunten
Mooie luchtplantjes, goed verzorgd en snel geleverd.
Pluspunten
WYSIWYG en met een plus: ik suggereerde om ander plantje te geven indien het niet id himilli zou passen. Er werd naar gehandeld.
Pluspunten
Leuke spullen
VerbeterpuntenDuur en eigenaresse is kortaf via de mail. Totaal niet klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering. Goed verzorgd! Leuk om kado te doen, maar ook om te krijgen!
Pluspunten
PRIMA!!! goede communicatie; goed verpakt en super snel verzonden!