Pluspunten
Voldoende informatie op de site Snelle levertijd Goed en zorgvuldig verpakt
VerbeterpuntenSite mag iets gebruiksvriendelijker
Pluspunten
Snel bezorgd, leuk product
VerbeterpuntenBezorgkosten aan de hoge kant als je maar 1 plantje wil, mogelijkheid tot ophalen zou makkelijk zijn. Weet niet of gemiddeld tuincentrum ook luchtplantjes verkoopt , anders zou daar afzetpunten realiseren een goed idee zijn.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. Groot assortiment.
Pluspunten
Prachtige site, mooi product binnen gekregen. Snelle levering
VerbeterpuntenOndanks dat de plantjes zorgvuldig waren verpakt, dit was ook beloofd op de site, zijn de puntjes toch beschadigd. Dit is jammer, aangezien het product door mijn in bruidswerk moet worden gebruikt. Misschien in de toekomst de plantjes wat meer klem zetten in het verzend doosje!
Pluspunten
Ik had B-keuzeplantjes besteld, maar kreeg anders dan verwacht twee keurige exemplaren toegestuurd. Heel fijn.
Pluspunten
Snelle levering, alles goed verpakt!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle service. Mooie producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke en mooie plantjes binnen gekregen. Duidelijke omschrijving en manier van verzorgen! Zelfs nog een papier bij de bestelling gehad met de aandachtspunten bij het verzorgen van de plantjes! Super!
Pluspunten
Prima service, snelle levering
Pluspunten
goede website, duidelijk overzicht van de aangeboden producten
Verbeterpuntenbij het babypakket wat beter laten zien wat er nu in zit of een omschrijving geven bij aflevering. Nu is het een raadsel en afwachten of er 6 verschillende zijn of maar een paar verschillende soorten.
Pluspunten
Leuke marketingmaterialen zoals de brief in de doos.
Pluspunten
Geweldig origineel bedrijf!
VerbeterpuntenEr zijn 2 soorten hoofdplanten, zoals omschreven in de bijgeleverde folder. Echter weet ik niet, omdat ik de geschenkset heb besteld, welke van de plantjes welke soort is en hoe ik deze dus dien te verzorgen.
Pluspunten
Mooie, gezonde planten. Snelle levering. Zeer tevreden!
VerbeterpuntenSommige prijzen wel aan de hoge kant. Ben zelf invoerder geweest van tillandsia (uit Guatemala) 1983 tot 1993.
Pluspunten
De plantjes waren goed ingepakt en kwamen in goede staat toe bij mij.
Pluspunten
Snelle levering, mooie planten en spullen voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDe website. Zodat je makkelijk kan zoeken op formaat van de plantjes
De verzendingskosten zijn redelijk duur, evenveel als de plantjes zelf ;-) wat gek, maar ben wel heel tevreden van de plantjes zelf!
Pluspunten
na heel lang zoeken kwam ik op internet jullie site tegen. meteen een bestelling geplaatst, vlotte levering netjes verzorgd en de plantjes zien er heel goed uit, en ben ook blij met de beschrijving er bij. Dank je wel
Pluspunten
Heel zorgzaam verpakt. Plantjes in perfecte staat ontvangen.
VerbeterpuntenLeveringskosten vanaf €50 gratig naar België. Ik heb uiteindelijk toch €2.95 verzendkosten moeten betalen waar ik een kleine mededeling bij plaatste waardoor ik twee dagen later toch verzendkosten heb teruggestort gekregen.