Pluspunten
Snelle levering, nette afhandeling van een vraag over retourneren, en mooie planten!
Pluspunten
Uiterst tevreden! Goed verpakt, plantjes in perfecte conditie. Het glaswerk was ook stevig en goed verpakt. Tijden gezocht naar zulke plantjes in Nederland, nu eindelijk gemakkelijk verkrijgbaar. Snelle levering. Bedankt!
Pluspunten
zeer snelle levering, alles zeer goed verpakt
Pluspunten
Fijne site, mooie plantjes, snelle levering
Pluspunten
Erg snelle levering, prima communicatie en belangrijkste..mooie plantjes, keurig verpakt aangekomen.
Pluspunten
Goede service, goed bereikbaar, snelle levertijden en unieke producten
Pluspunten
Alles zag er goed uit en was snel verzonden. Ook de uitleg erbij was erg handig!
Pluspunten
De bestelling geplaatst en twee dagen later alles mogen ontvangen! Als verassing kregen wij zelfs 18 plantjes ipv 8 die wij besteld hadden. Waarschijnlijk omdat de verkoper ze toch iets te klein of minder mooi vond. Wij zijn er super blij mee en genieten volop!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Blijf doorgaan met het waarbrengen van klantenverwachtingen :)
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, onverwachte extra gratis B-plantjes!
Pluspunten
Uitgebreide reactie gehad op mijn vragen via een mailtje en snel en keurig verpakt mijn goederen ontvangen.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
heel positieve ervaring - vlotte en snelle levering
Pluspunten
Ik heb het verrassingspakket besteld. Leuke plantjes. Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenJullie zouden de telefoon kunnen beantwoorden binnen de tijden die jullie in de voicemail aan geven.
Beste Katja, op mijn website geef ik aan dat ik op dit moment heelas niet telefonisch bereikbaar ben. Ik heb naast deze shop nog een full time baan. Doordat ik de plantjes niet meer vanuit huis bezorg ben ik veel onderweg. Per email ben ik echter altijd te bereiken en ik geef ook altijd antwoord.
Pluspunten
Snel, correct