Pluspunten
snelle lever tij zo als aangegeven op de site. De plantjes zijn groter dan ik had verwacht waar ik blij verrast over ben. bij het cadeau pakket vond ik het erg leuk dat ik er drie verschillende plantjes bij zaten.
Verbeterpuntenwat ik niet had verwacht en uiteindelijk toch wel blij verast over ben was dat mijn drie houten bakjes niet allemaal het zelfde zijn. misschien is het handig om dit op de site te vermelden
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpunten2 van de 3 glazen bollen beschadigd..
Pluspunten
Snelle levering. Alles zat keurig verpakt, alle plantjes waren in prima conditie bij aflevering. Veel keus qua plantjes en accessoires. Tips voor verzorging zitten in het pakket. Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede web site snelle levering snelle reactie bij problemen (goed opgelost)
Pluspunten
Gekregen wat ik verwachte en ondanks de jaarwisseling toch een snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
- refund voor plantjes die verrot waren
Verbeterpunten- iets sneller en grondiger reageren op vragen/opmerkingen
Pluspunten
Snel geleverd, geleverd zoals beloofd. Mooie plantjes.
pakketjes moeten goed worden nagekeken
Beste Chloe, Toen jij aangaf dat er iets miste bij je bestelling heb ik hierop meteen geantwoord dat ik je de missende items zou opsturen. Helaas zat hier oudjaarsdag, nieuwjaarsdag en een weekend tussen. Dit voldeed helaas niet aan je verwachtingen, maar dat ging buiten mij om. De eerst volgende werkdag heb ik je de missende items alsnog opgestuurd.
Pluspunten
eerste kennismaking is perfect !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, origineel, duidelijke handleiding
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Ook de B-keuze besteld en zeer aangenaam verrast.
Pluspunten
ondanks de feestdagen supersnelle levering en plantjes van uitstekende kwaliteit...Ben er heel blij mee
Pluspunten
goed verpakte plantjes
Pluspunten
De goede service, na emailoverleg kon ik zonder extra bezorgkosten mijn bestelling aanvullen. Op emailvragen wordt snel en goed gereageerd. Goede levering/afhandeling/items goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering. Prijzen zijn goed
Verbeterpunten2 van de 4 luchtplantjes zien er slecht uit. Ik hoop dat ze "bijtrekken".
Pluspunten
Veel keus en zeer snelle levering