Pluspunten
Snelle levering, goed en veilig verpakt, ziet er keischattig uit en een leuk blaadje met uitleg! Zeer tevreden
Pluspunten
snelle levertijd verzorgde producten voor iedereen aan te bevelen
Pluspunten
Zeer snelle levering en hele mooie plantjes!
Pluspunten
Snelle en goede service!
Pluspunten
Mooie website, veel keus
VerbeterpuntenIk had oa 5 plantjes besteld, 2 daarvan zagen er niet zo mooi uit, met elk een paar geknakte blaadjes. Weet niet of t aan de verpakking lag (die leek me op zich prima). De lelijke blaadjes zijn we wel makkelijk af te halen
Pluspunten
Ik vind het heel leuk dat een bedrijf plantjes in een B-keuze aanbied, een goedkopere prijs maar toch nog hele goede plantjes waar ik veel plezier aan kan beleven.
VerbeterpuntenMijn bestelling is niet compleet, ik mis een plant. Wel voor betaald. Maar het is nog in behandeling en ik ga er van uit dat jullie een oplossing vinden.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpunteneen van de 3 plantjes die ik had besteld zag er heel slecht uit; bruine plekken op de bladeren en het onderste stuk totaal bruin en uitgedroogd. Heel anders dus als het frisse plantje op de foto. Ze vroeg me een foto te sturen. Heb ik gedaan. Ze zei dat dat zo hoorde bij deze plant en zei dat ik het plantje terug moest sturen om een nieuwe te krijgen...maar dat houdt in dat ik aan een plantje van €4,- aan portokosten €6,95 kwijt zou zijn. Ze hield voet bij stuk. Jammer, maar toen ontdekte ik dat deze plantjes, in een frisse versie, bij pop-up winkels overal te koop zijn! Lang leven de echte winkel!!!
Pluspunten
snelle levering en planten worden goed verpakt zodat ze de reis overleven.
Verbeterpuntenmisschien een wat uitgebreidere uitleg hoe je de plantjes moet verzorgen.
kreeg het verkeerde pakket; moet nu de planten van iemand anders verzorgen en naar het postkantoor om pakket te versturen en wachten op mijn eigen pakket. dat komt dan waarschijnlijk ook via een andere klant en ik moet maar hopen dat die de plantjes ook goed verzorgd. Ik baal.
Beste Mariette, Helaas kan er altijd iets misgaan, ik kreeg je bericht op vrijdagavond en heb meteen actie ondernomen. Doordat het weekend was, kon ik verder niets doen. Zoals ik toen met je gecommuniceerd heb, heb ik inderdaad aan jullie beide gevraagd de planten even uit de verpakking te halen en op een lichte plek te leggen. Jullie hebben een nieuwe verzendlabel gekregen en ik heb gevraagd of je het pakketje naar het postkantoor kan brengen. Ik snap dat het vervelend is, maar ik doe mijn uiterste best om het probleem op te lossen. Als er iets met de plantjes is, kun je me altijd mailen en ook dan zullen we het probleem oplossen. Met vriendelijk groet, Marieke van Wijk
Pluspunten
mooie kwaliteit, snelle levering, zorgvuldig verpakt
Pluspunten
Snelle levering & fijn dat er een beschrijving bij zit hoe ik m'n plantje goed kan verzorgen! Ik ben er blij mee!!
Pluspunten
Goede communicatie. Producten met zorg verpakt.
VerbeterpuntenMisschien beter aangeven of plantjes veel groeien. Ik heb nu twee plantjes in een klein bol (zoals werd geadviseerd), maar die hebben niet veel groeimogelijkheden.
Pluspunten
snelle levering, zag er heel goed uit.
VerbeterpuntenNiet alles zat erbij maar dat werd meteen nagezonden. Ik had 2 setjes van 3 plantjes besteld en dat werd als 1 pakket geleverd. Ik wilde het cadeau doen en moest er zelf pakketjes van maken. Ik dacht dat er 2 pakketjes in 1 doos zouden komen.
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. De plantjes zien er prima uit.
Pluspunten
mooie producten
Verbeterpuntende levering kwam een dag later dan aangegeven was
Pluspunten
The delivery was fast and everything was well packed
VerbeterpuntenThe plants were all very dry, I had taken 1 plant of second quality but I got 2 almost dead plants. The glass balls were 11.50e and 9.50e and I walked into blokker same day and imagine my surprise when I saw the same glass ball for 1e!! I'll return the glass balls to you and get 22 from blokker. Quite a difference.
Beste Sanna, Het is jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Graag had ik gehad dat je contact met me had gezocht, dit heb je helaas niet gedaan. De baileyi heb ik ontvangen met gebroken bladeren, dit geef ik ook aan in de tekst. Met een gebroken blad leven ze echter nog verder en kan hij groeien en bloeien. De planten zijn mijn handel, maar ook mijn kindjes. Ik doe er alles aan om ze goed te verzorgen en investeer hier veel tijd en geld in. Dat sommige producten ergens anders goedkoper zijn te vinden is altijd mogelijk. Hier kan ik niets aan doen. Graag zie ik je retourproducten tegemoet, na controle zal ik het bestelde bedrag terug storten.
Pluspunten
Is een prima bedrijf, levertijd en kwaliteit. Zeer tevreden.
Pluspunten
Luchtplantjes zijn awesome. In vergelijking met de prijs van de plantjes vrij veel verzendkosten, maar ik kan me voorstellen dat dat weinig aan te doen is. Verder mooie plantjes, niet duur en prima levering!
VerbeterpuntenIk raad jullie aan samen te werken met draadzaken! De combinatie van de himmeli's die zij verkopen en jullie plantjes zijn top, en het scheelt verzendkosten wanneer je beide bij hetzelfde bedrijf kunt bestellen.
Pluspunten
Goede verpakking duidelijke website
VerbeterpuntenEr ontbreekt 1 van de plantjes
Beste Ria, Wat vervelend! Waarom heb je niet even een email gestuurd? Dan had ik hem je nagestuurd, nu weet ik niet wat je mist. Met vriendelijk groet, Marieke van Wijk