Pluspunten
Blijf zo door gaan
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze maken waar wat ze beloven!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is positief (heb wel 1 tip)
VerbeterpuntenSoorten luchtplantjes bij elkaar en namen erbij. Ik vond zelf twee soorten niet/amper van elkaar te onderscheiden en had het leuk gevonden om zeker te weten dat ik a.d.h.v. foto's op google nu inderdaad de juiste namen bij de juiste plantjes heb.
Pluspunten
Ruim en gevarieerd aanbod van Luchtplantjes.
Pluspunten
De plantjes kwamen snel en inkeer goede staat aan.
Pluspunten
snel geleverd en zien er mooi uit ook qua grootte.
Ik denk dat het goed zou zijn als u er een brief bij de bestelling doe Hoe je de plantjes moet behandelen bij aan komst en verder maar dat is mijn idee Met vriendelijke groet Tonnie
Beste Tonnie, Ik doe normaal altijd een flyer over de verzorging voor de luchtplanten bij elke bestelling. Helaas is dat bij uw bestelling mis gegaan. Gelukkig staat dezelfde informatie ook op de site vermeld.
Pluspunten
uniek product, goede informatie.
Verbeterpuntenniets, ga zo door!
Pluspunten
Heel content met mijn bestelling! Toen een bepaald plantje niet meer op voorraad was, werd een goed alternatief voorstel gedaan.
Pluspunten
Met liefde gedaan. Leuke informatieve flyer en netjes ingepakt. Website ook goed verzorgd.
VerbeterpuntenTesastrip werkt niet op oneffen muur. Ik dacht dat t toch wel hechtpunten zou hebben en krachtig genoeg zou zijn. Dus nu maar dikke dubbelzijdige tape gebruikt.
Pluspunten
Enig in zijn soort. Ik was al lang opzoek naar luchtplantjes en dit was een leuke en makkelijk optie om eraan te komen.
Pluspunten
Lekker snel en niet te duur
Pluspunten
Goed advies en fijne service. Alle plantjes en accessoires waren goed en netjes ingepakt. Ik bestel hier een volgende keer graag weer!
Pluspunten
plantjes waren er snel en onbeschadigd. er worden leuke dingen verkocht tegen een redelijke prijs.
Pluspunten
Zeer tevreden over hulpvaardigheid en snelheid!
Pluspunten
Correct zoals een webshop hoort te zijn - snelle feedback op mail - goede prijzen - aanrader
VerbeterpuntenHoge verzendkosten schrikken af om te bestellen ( zeker richting BE) - omdat ik toch een aantal wou bestellen en de prijzen goed waren werd de verzendkosten aanvaardbaar. Probeer eventueel eens te kijken om als optie een tragere goedkopere verzending aan te bieden - zeker voor de niet- levende producten. Ik zal zeker nog bij jullie bestellen maar dat kan alleen als ik een aantal producten samen kan bundelen.
Pluspunten
Duidelijke site
Pluspunten
Heel blij mee!