Laden reviews...
53 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews komen snelle levering, duidelijke informatie en hoge kwaliteit vaak terug. Klanten waarderen ook de vriendelijke en professionele klantenservice. Het retourproces en eventuele terugbetaling worden over het algemeen positief genoemd. De ervaringen benadrukken snelle service en scherpe prijzen.
Reparatie set besteld en deze werd keurig afgeleverd zoals besteld.
17 March 2026
Jack
Hoorn
Reparatieset voor dak besteld. Binnen 1 werkdag geleverd. Snelle service. Dank daarvoor
15 March 2026
Fred
Veenendaal
Goedemiddag Fred,
Je hebt bij ons alleen een reparatiesetje besteld, en deze hebben wij direct geleverd.
Mogelijk was je review voor een ander bedrijf bedoeld, wil je dit controleren?
Toevoeging:
Goed je gesproken te hebben, en bedankt voor de aanpassing!
Met vriendelijke groet,
Team Dakenmarkt
Cover epdm is een Top produkt.
28 February 2026
René
Losser
6 maanden na mijn order kreeg ik van mijn dakdekker (werkzaamheden waren helaas aantal keren uitgesteld) te horen dat hij de materialen toch niet nodig had. Dakenmarkt heeft direct meegewerkt en alle materialen retour geaccepteerd met geen enkel bezwaar. Zelfs bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Een dag later geld terug op de rekening. Bijzonder klantvriendelijk en wat mij betreft een service die je vandaag de dag niet vaak meer tegenkomt. Ik kan deze specialisten van harte aanraden!
26 January 2026
Philippe
Meerssen
Na persoonlijk en behulpzaam telefonisch contact heb ik het juiste product kunnen bestellen. Het is snel geleverd en inmiddels al gemonteerd.
23 January 2026
Dylan
Hechtel
duidelijke en prima service van de firma aldaar bij vragen over een product. als de set niet compleet is ( dit was bij mij het geval) stuur een mailtje, direct antwoord en de volgende dag ligt het ontbrekende stuk in de brievenbus. hier word ik i.i.g. vrolijk van!
18 January 2026
marcel
neeroeteren
Handig, mij om een review vragen dagen nadat ik een reparatiekit besteld hebt omdat ik acute lekkage hebt welke nog steeds niet ontvangen is. Hoe is jullie product? Geen idee, ik heb het nog steeds niet ontvangen en heb mijn lekkage met een product van een ander bedrijf gerepareerd wat wél snel kon leveren. Wil je daar een review van? René
Beveelt niet aan
13 January 2026
Rene
Ridderkerk
Goedemorgen René,
Bedankt voor je eerlijke review.
We hebben je bestelling ontvangen om 14:30 uur.
En een uur later al verzonden.
Helaas de afgelopen dagen is er bij PostNL veel vertraagd.
Dit vanwege een achterstand bij hun door de sneeuw.
Natuurlijk leveren we normaal sneller, maar dit is helaas niet optijd geweest.
We bedanken je voor je begrip, en goed om te horen dat het probleem inmiddels is verholpen.
Met vriendelijke groet,
Team Dakenmarkt.
Product besteld via Dakenmarkt.nl. Helaas stuurde de productleverancier /importeur ons een product van een ander merk, totaal niet wat we wilden hebben. Het oorspronkelijk bestelde product bleek helaas niet meer leverbaar en heeft Dakenmarkt.nl nu ook van hun website verwijderd, maar in plaats van dit te melden aan dakenmarkt.nl of ons werd gewoon een ander product gestuurd door de importeur. Dakenmarkt.nl heeft netjes geregeld dat het product gratis weer retour kon (groot pakket) en we ons geld teruggestort kregen. Contact met dakenmarkt.nl was goed, en snel, terugbetaling kwam ook snel.
25 November 2025
M.
Boxtel
Vind het een aanrader, overzichtelijke website met voldoende informatie over het product ook de verwerking staat netjes en duidelijk omschreven
22 November 2025
Arjan
Haaften
Fijne webshop denkt met je mee
19 November 2025
Alfred
Heerhugowaard
Gebruik gemaakt van de isolatieaanbieding. Snel geleverd en goede prijs. Blij mee.
18 November 2025
Marcel
Hengelo
Precies hebben wat ik nodig had, goede prijs en snel geleverd
15 November 2025
Herman
Ede
goed spul en goed snel geleverd
8 October 2025
Martin
etten-leur
Ik had een lek in het epdm omdat tijdens het schilderen de kitspuit was gevallen precies met de punt in het dak,met het reparatie pakket weer gerepareerd top spullen...zeer aanbevolen...
2 October 2025
Hans
Vaassen
Ik had zelfklevende epdm besteld mijn breedte was niet op voorraad, toen kreeg ik een grotere breedte voor de zelfde prijs. Top opgelost dus.
1 October 2025
Ruurd
De trieme
Heel snel
14 September 2025
Rob
Almere
Erg snel geleverd en kwaliteit lijkt goed !
10 September 2025
Huub
Gennep
7 September 2025
Hans
Tilburg
Bleek achteraf verkeerde dakbedekking te hebben besteld. Medewerker heeft telefonisch contact met mij opgenomen en geadviseerd EPDM toe te passen. Deze dakbedekking werd weer snel geleverd en de foutief bestelde rol werd zonder problemen retour genomen. Zeer tevreden over de afhandeling en advies.
3 September 2025
Jan
Valkenswaard
Prima spul en snel
3 September 2025
Arend
Ijsselstein
Op de website is duidelijk omschreven wat je nodig bent, waarvoor het is en hoe te gebruiken (epdm reparatieset in mijn geval). Na keuze snel geleverd en gaatjes gedicht
24 August 2025
G
Leek
Hele goede service en snelle levering dus een aanrader!
24 August 2025
peter
Dinteloord
dekenmarkt een 10 keurig
17 August 2025
ron
vlissingen
Enige website die ik kon vinden met een set om epdm te repareren, inclusief uitleg. Volgende dag bezorgd. Helemaal tevreden!
10 August 2025
Paul
Lelystad
Snel en kundig advies. Behulpzaam en attent. Kortom echt een aanrader mbt dakzaken.
4 August 2025
Hank
Maarssen
Dakenmarkt.nl is een online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment professionele EPDM dak- materialen voorzien van de benodigde certificaten en keurmerken.
Helmkamp 46C
7091 HR Dinxperlo