Prima Haakgaren en snel gelevert

Ik gebruik dit garen voor een loper gehaakt in mazaiek haken .

Goed assortiment en leveren snel

Goed assortiment en leveren snel

Snelle levering, volop keuze.

Snelle levering, volop keuze.

Zeer vlotte en nette afhandeling..

Vriendelijk en snel (maar niet altijd volgende dag)

Vaak besteld. Fijn assortiment Drops garen. Vlotte en vriendelijke klantenservice. Levering is snel, maar steeds vaker niet de volgende dag geleverd als je voor 21:00 besteld, maar de dag daarna. Meermaals contact over gehad met de klantenservice. Ondanks snelle en vriendelijke reactie, blijft het voorkomen. Dus reken zelf op een dagje later, dan zit je goed.

Prachtig garen Drops Lima. Met zorg verpakt en snel geleverd. Fantastisch.

Allereerste bestelling, duidelijke site en snel geleverd!

Pas begonnen met haken en voor mijn eerste grote project waren meer dan wat losse bolletjes nodig! Fijne website en ik had de spullen snel in huis. Lekker, want ik kon niet wachten om aan het project te beginnen

Goede service, netjes oprijd geleverd. Al meerdere keren besteld en het klopt altijd. Oma is blij met de bollen wol en de kwaliteit ervan.

Ik heb niets dan lof voor jullie! Snel en efficiënt en mooie kleuren! Ben er heel blij mee! Dank, Mieke

Zeer fijne wol

Mijn ervaring was superfijn en aangenaam

geweldig

Altijd de volgende dag al in huis.

Snelle levering. Goede prijs! Duidelijke site!

zeerr goed

Heel mooi garen, en suppersnel bezorgd, Eeen evhte aanrader

Fijne wedshop

Volgens traditie mooie sprei gehaakt voor het eerste grote bed van kleinkind.

Zeer snelle en goed verzorgde levering

Probleemloos

Alle leveringen gaan supersnel en de bestelde garens komen exact overeen met de foto en omschrijving op de website

Duidelijke website, veel keuze en snelle levering. Top!

Snel, goede wol

Fijne website om je aankoop te doen en een correcte snelle levering. Meer kan je niet wensen.

Snelle levering en meer dan genoeg keuze

Ik bestelde rond 4 uur en het was de volgende dag om 3 uur al binnen. Ik ben ook heel tevreden met mijn breinaalden en garen.

Snelle levering en prettige communicatie

Duidelijke website, snelle levering en prettige communicatie.

Heel goed.

Besteld op de middag de volgende dag in huis. Mooi garen fijne kwaliteit, en de kleur is ook zoals verwacht.

Geweldig! snel geleverd en mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit wol, snelle levering! Heel blij mee!

Goede service dinsdag besteld andere dag al bezorgd.

Snelle en goede levering!

Al vaak katoen besteld. Altijd een snelle levering.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)