Perfecte service.

Snelle levering, en is er eens iets niet meer op voorraad is er een snelle nalevering. En niet te vergeten een heel groot assortiment.

Mooie en fijne wol

Handig om zo weer aan wol te kunnen komen! Er zijn weinig handwerkwinkels meer, of je moet er een eind voor rijden!

Fijne kwaliteit van garen en vlug geleverd.

Een grote keuze in garen en materiaal. Een goede prijs en een vlotte levering.

Ruime keuze en snelle levering

Heel veel keuze aan soorten wol en katoen, meestal de volgende dag in huis, zo niet dan krijg je een mail .

Een hele goeie service. De paketten zijn altijd perfect in gepakt.

Ruime keuze en snelle service

Er is een ruime keuze en er staat een duidelijke omschrijving zodat je weet wat je koopt. Snelle levering en goede service

Verslavend!

Zoveel keuze, zoveel kleur, en zo vaak aanbiedingen. Makkelijk bestellen, snelle levering. En bij vragen / problemen altijd snelle [re]actie. Enige minpuntje is dat je snel teveel koopt. Maar ja... kun je écht teveel wol hebben?!?!

Ik bestel regelmatig, word altijd snel geleverd. Betaalbare producten en goede kwaliteit. Fijn dat bij een niet te hoog bedrag al gratis word verzonden.

Snelle en goede service

Ruim assortiment dus genoeg keuze. Wordt snel en goed bezorgd

Geleverd zoals verwacht

Mooie kleuren wol. Duidelijke omschrijving en makkelijke site. Besteld en gekregen op afgesproken dag.

Snel en netjes

Nijntje haakboekje besteld, kwam snel en in goede staat aan.

Jullie zijn het beste!

Вe handigste website voor het zoeken en selecteren van breigaren. Zeer breed assortiment. J

Makkelijk

Het haalt het natuurlijk niet bij een fysieke winkel waar je de wol kunt voelen, maar als je weet wat je zoekt dan is deze winkel een goed alternatief.

Enorme keus voor een goede prijs

Supersnelle levering

Uitstekend!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling deed. Zeer tevreden, zeker ook over de snelheid van levering.

Je heb het besteld wat je nodig hebt en de andere in huis geweldig.

Overzichtelijke website Goeie prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Keurig verpakt

Ruim assortiment en snelle verzending. Helemaal prima!

Een fijne webshop, overzichtelijk en een ruim aanbod. Een snelle verzending en de verzendkosten zijn niet al te hoog. Al met al helemaal tevreden.

Had het garen dikker verwacht

Helaas kwam de wol niet overeen Met hoe dik hij op de foto stond Helaas kon ik hier niks mee!!!!

Toppie

Heel content Vlugge levering

Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling. Thuisblijven was ook niet nodig, het pakket paste door de brievenbus.

Goed, snel.

Heel snel geleverd, fijn dat het door de brievenbus past. De kleur op de website week wel flink af van de kleur die geleverd is. Had het idee dat ik donkerblauw had besteld maar het is meer petrolblauw.

Snel en efficient

Al meerdere malen besteld , heel tevreden van de fabel sokkenwol , snelle levering en goede prijs kwaliteit .

Perfect!

Koop regelmatig hier mijn wol/katoen. Snelle levering en perfecte service! Mooie prijs altijd! Ben super blij met jullie! Heb mijn kleindochters ook bij jullie aanbevolen!

Hele snelle levering

Ik bestel en de volgende dag al in huis. Dat is heel fijn. Verder leuke aanbiedingen. Dus ga zo door.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)