Laden reviews...
559 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt regelmatig snelle levering, een ruime keuze en vriendelijke service. Klanten melden betrouwbare verzending en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De winkel wordt ervaren als gebruiksvriendelijk en goed verpakt, wat herhaalde aankopen stimuleert.
Altijd goede producten en snelle service
23 June 2026
Iris
Alphen aan den Rijn
Ik koop graag bij deze winkel want ze leveren snel en hun website is helder.
19 June 2026
Frouke
Hilvarenbeek
Vraag over downloaden patroon netjes uit gelegd Snelle service en levering
18 June 2026
Erika
Vlissingen
Mooi kwaliteit garens, goede beschrijvingen, makkelijk te bestellen en snel netjes geleverd. Ook veel patronen en toebehoren. Top.
17 June 2026
Menetou
Sint-Michielsgestel
Altijd vriendelijk. De website is erg praktisch, artikelen zijn makkelijk te vinden. De prijs is vergelijkbaar met andere aanbieders, misschien nog wel iets goedkoper. Snelle levertijd (zo fijn!!)
16 June 2026
Lenneke
Zuid Limburg
Wol besteld via de website. De kleuren zijn goed te zien op de foto vd website. Snelle levering.
Marjan
Oudewater
Ik bestel hier vaak breigaren. Altijd snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service. Een heel fijne winkel waar ik graag terugkom. Zeker aan te raden!
Zhanna
Almere
Al een aantal keer besteld bij de breiwebshop en ik ben heel tevreden. Ze hebben heel veel keuze, aantrekkelijke prijzen en een supersnelle levering!
Corina
Leimuiden
Katoen besteld in verschillende kleuren om een bloemenvest te breien. De website is duidelijk hoeveel er op voorraad is en als er niet genoeg is word er neteen naar een oplossing gezocht. ²
13 June 2026
Albert Zandbergen
Den Haag
Deze wol mocht ik bestellen omdat de andere wol niet meer op voorraad was en die als brievenbuspakket nooit is aangekomen. Nu kwam deze wol via de pakketdienst van PostNL en een dag later had ik de wol binnen. En eerlijk gezegd; deze is nog mooier dan de eerste bestelling van Reiki wol. Klantenservice ook super vriendelijk. De eerste bestelling is tot op heden nog steeds niet binnen. Denk echt dat iemand daar mee aan het haken of breien is.
Ilonka
Mill
Mijn bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld.
Anne-Mieke
Apeldoorn
Heel mooi wol. Blij mee
Amber
Dordrecht
Supersnelle levering! Zo fijn als je ontdekt dat je garen tekort komt
Carla
Bergambacht
Ik kom al jaren bij de Breiwebschop om mijn wol te bestellen. Het bestel proces is soms een dingetje, maar dat ligt aan mij. Zodra de bestellen is gedaan ben ik zeer tevreden over de verdere afhandeling. De wol heb ik zeer snel in huis en kan ik weer verder met mijn hobby.
Adrie
Gorinchem
Ik ben een fan van "Haakpret/Anja Toonen", helaas is zij met haar webshop gestopt en zij gaf aan dat Yarnies/Breiwebshop dit over zou gaan nemen. Ik stuurde een mailtje naar hun toe en kreeg al snel een reactie van Laurens dat zij nog druk waren met alles van Haakpret op hun site te zetten, maar naar welke artikelen ik op zoek was? Ik stuurde mijn lijstje en binnen een paar dagen kreeg ik een reactie dat hij mijn bestelling kon regelen. Gisteren definitief doorgegeven wat ik wel of niet wilde hebben. Vandaag al opgehaald. Wat een snelle en vriendelijke service. Net uitgepakt en mooie kwaliteit en netjes verpakt. Erg blij mee ! Hartelijke dank, Henriëtte
10 June 2026
Henriëtte
Nunspeet
Ik bestel al jaren bij de Breiwebshop. Tot grote tevredenheid. Nu vond ik het moeilijk om de juiste kleur te kiezen. Heb dit aangegeven in een mailtje en kreeg dezelfde dag nog een reactie en een mooie foto van een aantal kleuren in dezelfde kleurstelling waardoor ik een keuze kon maken. De kleur was helemaal goed. Super fijn.
9 June 2026
Simone
Leidschendam
Bestelling was perfect en snel binnen.
9 June 2026
Nel
Spijkenisse
Fijne garen om iets fijns tehaken
Monique
Zierikzee
Snelle verzending en een vriendelijke en klantvriendelijke service.
Susan Vriend
Meppel
Zoals altijd als ik bij Yarnies/Breiwebshop bestel weer erg tevreden. Als je snel met een project wilt beginnen moet je hier bestellen: je hebt het de volgende dag al in huis. Complimenten!!!!
Marjan
OOSTERBEEK
Wederom de volgende dag geleverd. Breinaalden keurig bij elkaar verpakt. Altijd heel tevreden.
Mariska
Haaften
Voordelig, snel verzonden, goede kwaliteit
7 June 2026
Carine
Rijnsburg
Een fijne en uitgebreide selectie garens voor een goede prijs. Er wordt altijd snel geleverd.
5 June 2026
Martine Frijters
Terheijden
Altijd snel geleverd. Ruime keuze. goede artikelen.
5 June 2026
Mieke
Baarn
Fijne communicatie en prima service.
3 June 2026
Frieda
Oostzaan
Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.
• Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires!
Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 59 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)
Beeldschermweg 5 11
3821AH Amersfoort