Super snelle levering

helemaal prima

Goede wol, snelle levering

Zeer snelle levering

De doos had beter vastgeplakt moeten worden. De doos was open.

Nette en snelle levering

Door de snelle levering ben ik er nu al mee aan het haken

Goede communicatie en snelle levering

Super snel geleverd heerlijk

Super snelle levering

Breiwol besteld voor 17 uur voor sjaals voor het carnaval, de volgende dag al in huis, ook de wol is van goede kwaliteit.

Top webshop!

Al vaak besteld bij deze webshop, ruime keuze en net iets voordeliger qua verzending. Fijn ook dat bolletjes wol vaak gewoon als brievenbuspakketje bezorgd worden!

Binnen een dag bezorgd.

Ik heb de wol savonds besteld. En hij kwam al de volgende dag binnen. De kleur was niet helemaal zoals ik op het scherm had gezien maar kwam er dichtbij

Zeer snelle levering

Goede wol voor leuke prijs, bestelling de volgende dag al in huis.

Al veel besteld. Snel bezorgd. Nabestellingen ook snel. Kwaliteit materiaal, super!

Super, zoals altijd

Mooie breiwol Snelle levering, goede prijs/ kwaliteitverhouding Goede service.

Mooie wol, vlotte levering.

Bestelling ging soepel, bezorging vlot en de wol is prachtig.

Snelle levering.

Snel bezorgd, mooie website

Klantgericht

Hele snelle levering. Mooie materialen

Erg tevreden.

Het is een uitgebreide webshop met fijne prijzen, snelle levering en alles wordt prima verpakt.

Kan nu goed het werk spannen

Snelle correcte service en mooie producten

Heel fijn dat je zoveel keus hebt . Ik was nog wat vergeten in mijn bestelling en met 1 mailtje, waar snel op gereageerd werd , geregeld . Ook heel fijn die goede gratis patronen met mogelijkheid om met ander garen te breien.

Ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen

In mijn post.nl staat dat het pakket klaar is om te verzenden. In eerste instantie zou het maandagavond geleverd worden. Ik heb het zelf veranderd in dinsdagmorgen Post.nl heeft het zelf weer veranderd in de avond en daarna weer. Ik ben mindervalide en lig 's avonds vroeg op bed. Bezorging zal nu vandaag komen. Ik ben benieuwd.

Maten van de ogen

Het had beter geweest als de maten van de oogjes die ik besteld heb dat daar de maten op stonden De doos was ook niet goed dicht gemaakt waardoor ik nu 3 bolletjes mis en 1 zakje oogje Is weg

Prima,

Snelle levering, goed verzorgd!

Ruime aanbod scherpe prijzen vlotte levering netjes verpakt

Goede ervaring

Voor het eerst besteld bij de brei webshop. Heb alpaca garen besteld. Goede kwaliteit en de prijs is erg goed. Prijs kwaliteit verhouding vindt ik top. Zo als aangeven, voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit is ook gebeurd. Kon gelijk beginnen met haken. Toen ik zag dat ik toch niet genoeg gaten had, gelijk maar weer opnieuw bijbesteld. Ook dit werd de volgende dag bezorgd. Ben erg content met deze webshop

Goede, snelle en veel merken.

Fijne , snelle service

geweldig

De volgende dag in huis, goed verpakt. Fijne winkel

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)