snel & correct

Zeer behulpzaam en betrouwbaar

Super snelle verzending

De Breiwebshop heeft veel keus qua wol. Ik ben er heel blij mee, want in de omgeving waar ik woon, is geen mooie, kwalitatief fijne brei wol te koop.

Snelle en goede service

Snelle reactie op vragen en problemen worden meteen bekeken en opgelost.

Super snelle en goed verzorgde bestelling naar alle tevredenheid ontvangen.

Voor herhaling vatbaar!

probleemloos

Goede service, besteld en volgende dag in de bus

Toegankelijke site, goed overzicht en snelle levering

Opnieuw stelt breiwebshop niet teleur. Genoeg keuze, goede prijs en snelle levering.

Vlotte service mooi garen

Goede kwaliteit van het garen. Vlotte levering na de bestelling.

Topkwaliteit en topservice!

Nog nooit zo snel wol geleverd gekregen aan zo'n mooie prijzen. Dankjewel!

Goed aanbod en snelle levering

Ik bestel heel vaak bij breiwebshop.nl. De levering is altijd snel en ook bij de klantenservice wordt ik altijd goed geholpen. Ik ben erg tevreden! En de vacuümbrievenbuspakketjes zijn echt heel handig!

Mijn vragen zijn goed beantwoord

Prima geholpen, snel bezorgd !

Fijne overzichtelijke webshop

Veel keus, en zeer snelle levering

prima website

duidelijke website, groot assortiment en schappelijke prijzen. en vooral snelle levering

Breiwebshop zorgt voor een snelle, correcte, vriendelijke afhandeling van de bestelling.

Ik vind dat je de kwaliteit van een bedrijf pas goed kan inschatten als er iets misloopt. Daar reageert Breiwebshop correct, volgt op, mailt terug en zorgt voor een kleine vergoeding als er toch ergens iets mis is gelopen. Ze doen dat echt TOP!

duidelijke site, hele scherpe prijzen en super snelle levering

Super snelle levering

Veel keus voor een mooie prijs.

Gewoon prachtig echt alles optijd proficiat

Ik ben enorm te vrede vandaag besteld en morgen heb je het al nog nooit meegemaakt schappo

Bestelling correct en snel in huis!!!

alles goed geregeld

dit winkel is mijn eerste keuze. snelle levering, grootte assortiment en uistekend service.

Zeer mooie wol aan goede prijs. Zeer snelle levering

Super site, mooie producten en snelle levering

Super site mooie priducten en snelle levering

Goede communicatie en zeer snelle en nette levering .

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ideaal, alles wordt supersnel geleverd. Je kan dan direct door met je project! Ik mis wel "baby snuggle" garen

Goede producten, snelle levering

Breiwebshop heeft een ruime keuze mooie en niet al te dure garens. Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

Prima !

Supersnelle levering ! Alles ok !

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen (ook achteraf) ✓ Niet tevreden, altijd geld terug! Ga voor meer informatie naar: